دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

شاخص مغبون و ملعون شدن

No image
شاخص مغبون و ملعون شدن

برگرفته از: 1- ارشادالقلوب الي الصواب، ديلمی، ج1، ص73

من وصيه لقمان(ع) لابنه: قال: يا بني!... واجهد ان يکون اليوم خيراً لک من امس، و غداً خيراً لک من اليوم؛ فانه من استوي يوماه فهو مغبون، و من کان يومه شراً من امسه فهو ملعون».

از سفارش لقمان به پسرش است که فرمود: اي پسرم! بکوش امروزت بهتر از ديروز و فردايت بهتر از امروز باشد، زيرا هر کس که دو روزش برابر باشد، مغبون است، و هر کس امروزش بدتر از ديروز باشد، ملعون است. (1)

روزنامه كيهان، شماره 21200 به تاريخ 14/8/94، صفحه 6 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نیازی خطیر به نام هویت ملی

نیازی خطیر به نام هویت ملی

پژوهشکده تاریخ اسلام، نشست «هویت ملی در روند تاریخ از منظر روان شناسی»را با سخنرانی دکتر حسین مجتهدی برگزار کرد.
لزوم غرب شناسی

لزوم غرب شناسی

برای خودآگاهی، برای فهم نسبتی که با غرب داریم، برای شناخت اینکه در نظم ایجاد شده دنیای جدید چقدر گرفتار و در بند مبانی غربی هستیم، بی شک باید «غرب» را بشناسیم.
رمالی و ارتباط با جن از دیدگاه عرفان و فلسفه؛

رمالی و ارتباط با جن از دیدگاه عرفان و فلسفه؛

خبرگزاری فارس: استاد عرفان حوزه علمیه قم معتقد است که نفس مرتاض به وسیله ریاضت‌ها قوت پیدا می‌کند و در نتیجه دست به کارهای عجیب و غریب می‌زند، این قوت پیدا کردن نفْس، غیر از کامل شدن انسان است.
شگفت انگیز مثل عاشقی

شگفت انگیز مثل عاشقی

چه بسیار حلاج‌ها بر دار کردند به جرم او و چه بسیار مجنون‌ها که جان دادند با زمزمه اش و چه بسیار فرهادها در گور شدند از ترس فقدانش و چه بسیار زلیخاها پشت به دنیا کردند از غمش و چه بسیار شیرین‌ها به خواب ابدی رفتند با بیدادش و این طبیعت شگفت انگیز او بود که پود سرنوشت وفادارترین پیروانش را با تار رنج گره زند بر دار زمان.
آزاداندیشی

آزاداندیشی

رابطه میان سنت و مدرنیته یکی از دغدغه‌های اساسی روشنفکران ایران طی صد سال اخیر بوده است
Powered by TayaCMS