دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

جذب هیئت علمی در دانشکده علوم حدیث قم

No image
جذب هیئت علمی در دانشکده علوم حدیث قم جذب هیئت علمی در دانشکده علوم حدیث
دانشکده علوم حدیث به منظور تکمیل کادر علمی و گسترش فعالیت‌های خود در بخش حضوری و مجازی از داوطلبان برای عضویت در هیئت علمی این دانشکده دعوت به همکاری کرد.
دکتر هادی حجت، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم حدیث در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: با توجه به استقبال چشم‌گیر از دوره‌های آموزشی دانشکده و برنامه‌های در دست اجرا برای ایجاد رشته‌های جدید، این مرکز آموزش عالی، تکمیل و تقویت اساتید خود را به عنوان یک اولویت در دستور کار قرار داده است.
وی با بیان این که هم اکنون 24 نفر عضو هیات علمی دانشکده علوم حدیث هستند، افزود: از این افراد برای تدریس در دوره‌های حضوری و مجازی و ارائه خدمات علمی و پژوهشی در رشته علوم حدیث و گرایش‌های مختلف آن مانند تفسیر اثری، نهج‌البلاغه، کلام، عقاید و اخلاق استفاده می‌شود.
حجت درباره شرایط پذیرش هیات علمی این دانشکده گفت:‌ متقاضیان باید دارای مدرک دکترا یا سطح چهار مرکز مدیریت حوزه علمیه قم با تخصص‌های «علوم قرآن و حدیث»، «کلام و عقاید»، «کلام» و «زبان و ادبیات عرب» باشند.
وی 31 اردیبهشت ماه را آخرین فرصت ارسال مدارک اعلام کرد و اظهار داشت: علاقه‌مندان عضویت در هیات علمی دانشکده علوم حدیث در صورت دارا بودن شرایط لازم می‌توانند مدارک خود را همراه با فرم مشخصات تکمیل‌ و به نشانی شهرری، جنب حرم مطهر حضرت عبدالعظیم (ع)، دانشکده علوم حدیث ص‌. پ 477 ـ 18735 معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی ارسال کنند و برای کسب آگاهی بیشتر با شماره تلفن 02155952524 تماس بگیرند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم حدیث، دارا بودن آثار پژوهشی (کتاب و مقاله) در موضوعات حدیثی، تفسیری، کلامی و اخلاقی، پیشینه تدریس در مراکز آموزش عالی، ایثارگری و آشنایی با یک زبان خارجی را از اولویت‌ها پذیرش اعضای هیات علمی اعلام کرد.
وی همچنین از راه‌اندازی رشته‌ها و گرایش‌های جدید در مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده علوم حدیث خبر داد و تصریح کرد: تاکنون سرفصل‌های رشته‌های اقتصاد و اخلاق با گرایش علوم حدیث طراحی و برای اخذ مجوز به وزارت علوم ارائه شده است.
حجت همچنین از ایجاد رشته‌های جدید علوم قرآن و حدیث در مقطع دکترا در آینده نزدیک خبر داد و افزود: راه‌اندازی رشته‌های فقه و حقوق، تاریخ و سیره و IT از دیگر درخواست‌های این دانشکده است که در صورت تکمیل سرفصل‌ها برای دریافت مجوز به وزارت علوم ارائه خواهد شد.
منبع: خبر گزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

پیشرفت علمی (Scientific progress)

کار نظریه پیشرفت علمی فقط این نیست که به تشریح و توصیف نمونه‌ها و الگوهایی بپردازد که علم به واقع از آنها پیروی کرده است، بلکه باید ارزش‌ها یا اهدافی را مشخص سازد که بتوانیم آنها را به عنوان شاخص‌هایی برای تعیین "علم خوب" به کار گیریم. علاوه بر این، به سبب همین پیشرفت علمی است که جامعه‌ی علمی به کار خویش افتخار می‌ورزد و خود را نمونه‌ی بی‌رقیب عقلانیت نهادینه شده می‌داند.
تقلید معقول با شعور شهروندی تعارضی ندارد-قسمت اول

تقلید معقول با شعور شهروندی تعارضی ندارد-قسمت اول

پرسش‌های بنیادین انسان درباره جهان هستی و چگونگی تفسیر آن، تاریخی به درازای اندیشه بشری دارد.
رابطه اخلاق و سیاست در نظریه ارسطو

رابطه اخلاق و سیاست در نظریه ارسطو

سیاست و اخلاق از جمله موضوعاتی است که فصل خاصی از تاملات فکری و پژوهشهای فلسفی ارسطو را به خود اختصاص داده است.
سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی

سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی

در اندیشه امام علی (ع)، «دولت» به معنای نهاد دارنده و اِعمال کننده قدرت برای تحقق غایت نهایی است و معاصی ای چون سلطه و برتری جویی در آن راه ندارد.
No image

فلسفه تاریخ نزد متفکران ایران و اسلام

از جمله دانش‌هایی که در پرتو ظهور اسلام نمو یافت و واجد شکوفایی افزون شد، دانش تاریخ و به تبع آن فن تاریخ نگاری بود. آنچه روشن است مورخان مسلمان که البته بیشترین آنان ایرانی بودند با وجود بهره گرفتن از فرهنگ‌های مختلف، در تاریخ نگاری به گونه‌ای بنیانگذار و پیشتاز بوده‌اند. اما براستی مسلمانان در تاریخ چه دیدند که چنین بدان روی آوردند؟
Powered by TayaCMS