دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ارتقاء جایگاه اسلام؛ دستاورد سال 2007 برای مسلمانان روسیه

No image
ارتقاء جایگاه اسلام؛ دستاورد سال 2007 برای مسلمانان روسیه مسلمانان و روحانیون روسیه سال 2007 را سالی موفقیت آمیز ارزیابی کرده و مهمترین دستاورد آن را احیای زندگی صلح آمیز در چچن، ساخت مساجد و علاقه فزاینده به اسلام دانستند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نووستی، شیخ راویل عین الدین رئیس شورای مفتیان روسیه گفت: در سال جاری شورای مفتیان روسیه چند پروژه برنامه ریزی شده را اجرا کرد که در آن میان می توان به بازدید مفتی ها با مأموریت صلح از مناطق شمال قفقاز، اولین دیدار رسمی مسلمانان روسیه از چین و ساخت مسجد جامع در مسکواشاره کرد.
البیر کارگانوف معاون اول رئیس اداره مرکزی دینی مسلمانان، رویداد قابل توجه در سال 2007 را احداث مساجد در مناطق روسیه و افزایش فعالیت سیاسی مسلمانان در روسیه نامید.
کارگانوف گفت: مسلمانان در سالی که گذشت خود را بعنوان شهروندان آگاه میهن نشان دادند.
اسماعیل بردیف رئیس مرکز هماهنگی مسلمانان شمال نیز یادآور شد: سال 2007 سالی موفقیت آمیز بود، امسال جامعه روسیه به نیروی خود برای ایجاد دولتی مقتدر و با ثبات باور کرد.
وی دستاورد اصلی امسال را ایجاد زندگی صلح آمیز در شمال قفقاز دانست و گفت: در برابر چشمان ما جمهوری چچن از روی ویرانه ها بازسازی شد. مدارس، بیمارستان ها و حرم های ادیان رایج ساخته می شوند و این پیروزی مشترک ما است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
مجالست با بدان در فضای مجازی

مجالست با بدان در فضای مجازی

فضاي مجازي هرچند که به نظر مي رسد که مجاز باشد و حقيقت نيست، ولي اگر دقت شود معلوم مي شود که حقيقت است نه مجاز؛ زيرا فضايي که امروز از آن به مجازي ياد مي شود، جلوه اي از دنياي حقيقي و واقعي است.
نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی نکات و مصادیق برجسته‌ای از بُعد ولایتمداری و جایگاه علمی حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)بیان کرده است که در ذیل می‌آید.
نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت ميان دو واژه «آزادي» و «عدالت» و شيوه اعمال توازن بين اين دو مفهوم همواره از بحث‌هاي مناقشه برانگيز در ميان انديشمندان سياسي طول تاريخ بوده است.
قرآن و جریان نفوذ

قرآن و جریان نفوذ

نفوذ به معنای رخنه است.
Powered by TayaCMS