دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دوستی با بندگان خدا

عزیزم !با بندگان خدا که مورد رحمت و نعمت او هستند و مخلع به خلعت اسلام و ایمان اند، دوستی پیدا کن ، و محبت قلبی داشته باش .
دوستی با بندگان خدا
دوستی با بندگان خدا

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)

عزیزم !با بندگان خدا که مورد رحمت و نعمت او هستند و مخلع[1] به خلعت[2] اسلام و ایمان اند، دوستی پیدا کن ، و محبت قلبی داشته باش . مبادا به محبوب حق دشمنی داشته باشی که حق تعالی دشمن دشمن محبوب خود است ، و تو را از ساحت رحمت خود طرد کند و بندگان خاص خدا در بین بندگان مخفی هستند و معلوم نیست این دشمنی تو و هتک ستر[3] و کشف عورت[4] این مؤ من ، برگشت به هتک ستر خدا نکند. مومنین ، اولیای حقند. دوستی با آنها دوستی با حق است و دشمنی با آنها، دشمنی با حق است . بترس از غضب حق و برحذر باش از خصومت[5] شعفاء[6] و روز جزا... پس بفهم که با چه قادر جباری در ستیزه هستی و از دشمنی او بترس[7] .

    منبع :
  • چهل حدیث حضرت امام خمینی (ره )،چاپ اول ، تابستان 1368، مرکز نشر فرهنگی رجاء ، لیتو گرافی وچاپ گلشن .
    پی نوشت :
  • [1] - خلعت داده شده
  • [2] - جامه دوخته شده
  • [3] - حجاب
  • [4] - هرچه موضع ستر باشد
  • [5] - در اصل : خصمی
  • [6] - جمیع شفیع
  • [7] - چهل حدیث ، ص 267

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
مجالست با بدان در فضای مجازی

مجالست با بدان در فضای مجازی

فضاي مجازي هرچند که به نظر مي رسد که مجاز باشد و حقيقت نيست، ولي اگر دقت شود معلوم مي شود که حقيقت است نه مجاز؛ زيرا فضايي که امروز از آن به مجازي ياد مي شود، جلوه اي از دنياي حقيقي و واقعي است.
نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی نکات و مصادیق برجسته‌ای از بُعد ولایتمداری و جایگاه علمی حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)بیان کرده است که در ذیل می‌آید.
نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت ميان دو واژه «آزادي» و «عدالت» و شيوه اعمال توازن بين اين دو مفهوم همواره از بحث‌هاي مناقشه برانگيز در ميان انديشمندان سياسي طول تاريخ بوده است.
قرآن و جریان نفوذ

قرآن و جریان نفوذ

نفوذ به معنای رخنه است.
Powered by TayaCMS