دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اولین هواپیمای تمام زیستی آماده پرواز است

No image
اولین هواپیمای تمام زیستی آماده پرواز است نمونه آزمایشی اولین هواپیمای تمام زیستی که به بدون نیاز به سوخت به مدت 36 ساعت پرواز می کند، آماده انجام اولین پرواز است.
به گزارش خبرگزاری مهر، ایده پرداز این هوایپما "برترند پیکارد" است که از سال 2003 پروژه ساخت این هواپیمای خورشیدی را آغاز کرد.
این هواپیما که Solar Impulse (تکانه خورشیدی) نام دارد، می تواند بدون نیاز به سوخت فسیلی و بدون ایجاد آلودگی به طور خودکار انرژی خود را از نور خورشید دریافت کند.
برترند پیکارد، خلبان سوئیسی است که در سال 1999 با یک بالن "ایرواستاتیک" با عنوان Breitling Orbiter 3 دور دنیا را پیمود.
براساس گزارش "وایرد نیوز"، هواپیمای مدل Solar Impulse در سال 2005 در نمایشگاه هوایی پاریس به نمایش درآمد و اکنون برای پرواز آزمایشی خود آماده است. براساس پیش بینی ها این هواپیما در پاییز آینده آزمایش می شود.
در ساخت این هواپیما 150 طراح از شش کشور مختلف و 60 تکنسین متخصص شرکت کرده اند و نمونه آزمایشی آن با هزینه 94 میلیون دلار ساخته شده است.
وزن این هواپیمای خورشیدی تنها یک و نیم تن است و بدنه آن از فیبر کربنی ساخته شده است.
این هواپیما می تواند با جذب خودکار انرژی خورشیدی به مدت 36 ساعت با سرعت متوسط 70 کیلومتر برساعت پرواز کند.
این هواپیما به خاطر برخورداری از پانل های خورشیدی فراصوت می تواند در باتری های لیتیومی نور خورشید را ذخیره کند و این انرژی را برای تغذیه دو موتور الکتریکی خود در طول شب مورد استفاده قرار دهد.
قرار است این هواپیما در سال 2011 از روی اقیانوس اطلس پرواز کند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سینمای پناهنده ; به بهانه اکران فیلم سینمایی تگزاس

سینمای پناهنده ; به بهانه اکران فیلم سینمایی تگزاس

نمایش فیلم تگزاس در روزهای اخیر نشان می دهد که مسعود اطیابی تغییر بزرگی در رویه فیلمسازی خود داده است. او که پیش از این با فیلمی درباره حوادث هشتاد و هشت نشان داده بود که در فکر پرداختن به مسائل جدی و حرکت در راستای سینمای اجتماعی است، حالا با تگزاس به جریان فیلم های پرفروشی پیوسته که اتفاقا بر خلاف فیلم قبلی اش دچار موانع ممیزی و عدم مجوز اکران نشده و با توجه به فضای سینمای ایران، سود قابل توجه‌ی را به جیب تهیه کننده واریز می کند.
مصادره و ماجرای غم انگیز زن در سینما

مصادره و ماجرای غم انگیز زن در سینما

هنوز و بعد از گذشت حدود سه ماه از جشنواره فیلم فجر(سی و ششم) و دیدن فیلم سینمایی مصادره ، طعم تلخ تماشای آن هم زمان با اکران های نوروزی و فروش بالای این فیلم ذایقه ام را می آزارد. مصادره را شاید بتوان اروتیک ترین فیلم سینمای ایران پس از انقلاب برشمرد. این فیلم به شدت بیمار است و گویا به جز شوخی های سخیف جنسی حتی با دستمایه کردن یک کودک یا نوجوان راهی برای خندان و شادکردن مخاطبانش ندارد.
گل دادن درخت پیر ; نگاهی به فیلم خجالت نکش

گل دادن درخت پیر ; نگاهی به فیلم خجالت نکش

خجالت نکش، یک فیلم مفرح است. فرحبخشی این فیلم نه از شوخی ها و تکه کلام ها، بلکه به جهت دنیای درونی فیلم است. دنیایی که در آن کودکی متولد می شود و پیری و گذر سن، مانعی برای زایش نیست. در روستای کوچک و کم جمعیت مهمت اباد، 231 نفر زندگی می کنند و این فیلم به ما می گوید که این جمعیت چگونه به اندازه یک نفر بیشتر می شود.
خوک های آوازه خوان ; نگاهی به فیلم خوک

خوک های آوازه خوان ; نگاهی به فیلم خوک

اگر تلاش فیلم خوک در این است که یک کمدی متفاوت در سینمای ایران باشد، باید گفت که در این کار موفق شده است. این فیلم توجهی به شوخی ها کلامی و متدوال در سینمای طنز ندارد. تا حد زیادی می کوشد که از مزیت های واقعیت استفاده کند و در مناسبات انسانی و روابط فردی آدم ها دخل و تصرفی نکند و همزمان از سوی دیگر پیروزمندانه از میدان واقعیت بیرون بیاید بدون آنکه هیچ باج و امتیازی به آنچه که ما واقعیت صدایش می کنیم داده باشد؛ خوک خود را در واقعیت محدود نمی کند.
فیلشاه، آغاز راهی جریان‌ساز در انیمیشن بومی

فیلشاه، آغاز راهی جریان‌ساز در انیمیشن بومی

صحبت از انیمیشنی سینمایی است که در فرم، تکنیک و ارائه مفاهیم به استاندارهای جهانی نزدیک شده و سعی دارد به‌دور از شعار و کلیشه به یک مقطع تاریخی با رگه‌های دینی بپردازد و آغازکننده راهی جریان‌ساز برای صنعت سینمایی انیمیشن در ایران باشد.
Powered by TayaCMS