دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دیدار شهردار تهران با آیت الله مکارم شیرازی

No image
دیدار شهردار تهران با آیت الله مکارم شیرازی آیت الله مکارم شیرازی در دیدار شهردار تهران:
شهرداری ها از توانمندی حوزه های علمیه استفاده کنند / شهرداری تهران الگوی کشورهای اسلامی باشد / تأسیس پارک های بانوان گامی مثبت است.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی در دیدار شهردار تهران با وی ضمن قدردانی از فعالیت های شهرداری تهران، بر استفاده و توجه شهرداری ها برای به کارگیری توانمندی های حوزه های علمیه در جهت رشد فرهنگی هر منطقه تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،‌ حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید، روز گذشته در دیدار محمد باقر قالیباف، شهردار تهران با وی، ایجاد پارک بانوان را گامی مثبت در شهر تهران توصیف کرد و افزود: زنان به عنوان قشر تاثیر گذار به فعالیت های جسمی بسیار نیاز دارند و شما با ایجاد این پارک ها خدمت ارزشمندی به این قشر کرده اید.
وی تاکید کرد: باید پارک بانوان تقویت شود تا زنان بتوانند با انجام فعالیت‌های جسمانی، روح خود را نیز تقویت کنند و فعالیت های اجتماعی شان را افزایش دهند.
این مرجع تقلید در ادامه با اشاره به همکاری شهرداری تهران با حوزه های علمیه این شهر و توسعه و تقویت آن تاکید کرد: شهرداری‌ها از حوزه‌های علمیه برای تقویت فعالیت‌های فرهنگی خود بهره گیرند تا در آینده شاهد رشد و شکوفایی دوچندان باشیم.
وی با اشاره به گسترش فعالیت ها و ماموریت های شهرداری گفت: شهرداری‌ها بیشترین ارتباط را به صورت مستقیم با مردم دارند و تلاش کنند برای تفریحات سالم افراد جامعه اقدامات خود را گسترش دهند.
این مدرس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم با اشاره به تاکیدهای روایات و آیات بر خدمت رسانی به مردم گفت: باید بدانیم که رشد فعالیت های فرهنگی، دینی و اعتقادی مردم بالاترین ارزش در پیشگاه خداوند است و در این باره باید دقت لازم را داشته باشیم.
وی با بیان این که فعالیت مثبت شهرداری ها در اهداف نظام تاثیر گذار است، تصریح کرد: شهرداری تهران می‌تواند الگویی برای همه کشورهای اسلامی و سایر شهرهای ایران باشد.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: رضایت مردم در تسریع فعالیت ها شهرداری ها است که در حقیقت انتظاری به جای می باشد و مسوولان نیز باید این موضوع را جدی بگیرند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سینمای پناهنده ; به بهانه اکران فیلم سینمایی تگزاس

سینمای پناهنده ; به بهانه اکران فیلم سینمایی تگزاس

نمایش فیلم تگزاس در روزهای اخیر نشان می دهد که مسعود اطیابی تغییر بزرگی در رویه فیلمسازی خود داده است. او که پیش از این با فیلمی درباره حوادث هشتاد و هشت نشان داده بود که در فکر پرداختن به مسائل جدی و حرکت در راستای سینمای اجتماعی است، حالا با تگزاس به جریان فیلم های پرفروشی پیوسته که اتفاقا بر خلاف فیلم قبلی اش دچار موانع ممیزی و عدم مجوز اکران نشده و با توجه به فضای سینمای ایران، سود قابل توجه‌ی را به جیب تهیه کننده واریز می کند.
مصادره و ماجرای غم انگیز زن در سینما

مصادره و ماجرای غم انگیز زن در سینما

هنوز و بعد از گذشت حدود سه ماه از جشنواره فیلم فجر(سی و ششم) و دیدن فیلم سینمایی مصادره ، طعم تلخ تماشای آن هم زمان با اکران های نوروزی و فروش بالای این فیلم ذایقه ام را می آزارد. مصادره را شاید بتوان اروتیک ترین فیلم سینمای ایران پس از انقلاب برشمرد. این فیلم به شدت بیمار است و گویا به جز شوخی های سخیف جنسی حتی با دستمایه کردن یک کودک یا نوجوان راهی برای خندان و شادکردن مخاطبانش ندارد.
گل دادن درخت پیر ; نگاهی به فیلم خجالت نکش

گل دادن درخت پیر ; نگاهی به فیلم خجالت نکش

خجالت نکش، یک فیلم مفرح است. فرحبخشی این فیلم نه از شوخی ها و تکه کلام ها، بلکه به جهت دنیای درونی فیلم است. دنیایی که در آن کودکی متولد می شود و پیری و گذر سن، مانعی برای زایش نیست. در روستای کوچک و کم جمعیت مهمت اباد، 231 نفر زندگی می کنند و این فیلم به ما می گوید که این جمعیت چگونه به اندازه یک نفر بیشتر می شود.
خوک های آوازه خوان ; نگاهی به فیلم خوک

خوک های آوازه خوان ; نگاهی به فیلم خوک

اگر تلاش فیلم خوک در این است که یک کمدی متفاوت در سینمای ایران باشد، باید گفت که در این کار موفق شده است. این فیلم توجهی به شوخی ها کلامی و متدوال در سینمای طنز ندارد. تا حد زیادی می کوشد که از مزیت های واقعیت استفاده کند و در مناسبات انسانی و روابط فردی آدم ها دخل و تصرفی نکند و همزمان از سوی دیگر پیروزمندانه از میدان واقعیت بیرون بیاید بدون آنکه هیچ باج و امتیازی به آنچه که ما واقعیت صدایش می کنیم داده باشد؛ خوک خود را در واقعیت محدود نمی کند.
فیلشاه، آغاز راهی جریان‌ساز در انیمیشن بومی

فیلشاه، آغاز راهی جریان‌ساز در انیمیشن بومی

صحبت از انیمیشنی سینمایی است که در فرم، تکنیک و ارائه مفاهیم به استاندارهای جهانی نزدیک شده و سعی دارد به‌دور از شعار و کلیشه به یک مقطع تاریخی با رگه‌های دینی بپردازد و آغازکننده راهی جریان‌ساز برای صنعت سینمایی انیمیشن در ایران باشد.
Powered by TayaCMS