دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رفع مظلومیت از فرهنگ نیازمند اراده ملی است

No image
رفع مظلومیت از فرهنگ نیازمند اراده ملی است رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه برای عملی شدن فرمایشات رهبری در راستای رفع مظلومیت از فرهنگ باید دستگاههای مختلف اهتمام همه‌گیر داشته باشند، گفت: برای تحقق این امر عزم و اراده ملی از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
حجت الاسلام دکتر سید مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه مظلومیت در عرصه فرهنگ به عوامل مختلف بستگی دارد، اظهار داشت: طراحی و برنامه ریزی در حوزه فناوری، نگاه نظام اجرایی کشور، منابع انسانی و منابع مالی لازم و ضروری است.
وی تصریح کرد: برای عملی شدن فرمایشات رهبری در راستای رفع مظلومیت، باید دستگاهها، دولت، مجلس، مسئولین و دست اندرکاران اهتمام همه گیر داشته باشند تا رفع مظلومیت محقق شود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی یادآور شد: در برنامه های سالیانه، در چشم انداز و تحقق اهداف چشم انداز و همچنین در سیاستهای کلی برنامه و توسعه که اینک مسئولین در حال تدوین برنامه توسعه پنجم هستند، دقت لازم در راستای تحقق این امر صورت گیردف، بنابراین یک اراده ملی برای رفع مظلومیت فرهنگ ضروری است.
حجت الاسلام دکتر خاموشی با یادآوری تعامل فرهنگی با دیگر کشورها، افزود: جمهوری اسلامی ایران در تعامل فرهنگی با کشورهای اسلامی باید به سیاستگذاری کلان، خرد، منطقه‌ای و حتی با تقسیم‌بندی کشورهای اسلامی و غیر اسلامی و مناطق قاره‌ای توجه داشته باشد.
وی با تأکید بر اینکه محور فعالیتهای فرهنگی خارج از کشور، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است، گفت: در اساسنامه این سازمان این مهم دیده شده است. باید نهادهای مختلف خود را با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی هماهنگ کنند تا در ارائه فعالیتهای فرهنگی خارج از کشور نیز این ضرورت مهم، با هماهنگی و همکاری تحقق یابد .

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سینمای پناهنده ; به بهانه اکران فیلم سینمایی تگزاس

سینمای پناهنده ; به بهانه اکران فیلم سینمایی تگزاس

نمایش فیلم تگزاس در روزهای اخیر نشان می دهد که مسعود اطیابی تغییر بزرگی در رویه فیلمسازی خود داده است. او که پیش از این با فیلمی درباره حوادث هشتاد و هشت نشان داده بود که در فکر پرداختن به مسائل جدی و حرکت در راستای سینمای اجتماعی است، حالا با تگزاس به جریان فیلم های پرفروشی پیوسته که اتفاقا بر خلاف فیلم قبلی اش دچار موانع ممیزی و عدم مجوز اکران نشده و با توجه به فضای سینمای ایران، سود قابل توجه‌ی را به جیب تهیه کننده واریز می کند.
مصادره و ماجرای غم انگیز زن در سینما

مصادره و ماجرای غم انگیز زن در سینما

هنوز و بعد از گذشت حدود سه ماه از جشنواره فیلم فجر(سی و ششم) و دیدن فیلم سینمایی مصادره ، طعم تلخ تماشای آن هم زمان با اکران های نوروزی و فروش بالای این فیلم ذایقه ام را می آزارد. مصادره را شاید بتوان اروتیک ترین فیلم سینمای ایران پس از انقلاب برشمرد. این فیلم به شدت بیمار است و گویا به جز شوخی های سخیف جنسی حتی با دستمایه کردن یک کودک یا نوجوان راهی برای خندان و شادکردن مخاطبانش ندارد.
گل دادن درخت پیر ; نگاهی به فیلم خجالت نکش

گل دادن درخت پیر ; نگاهی به فیلم خجالت نکش

خجالت نکش، یک فیلم مفرح است. فرحبخشی این فیلم نه از شوخی ها و تکه کلام ها، بلکه به جهت دنیای درونی فیلم است. دنیایی که در آن کودکی متولد می شود و پیری و گذر سن، مانعی برای زایش نیست. در روستای کوچک و کم جمعیت مهمت اباد، 231 نفر زندگی می کنند و این فیلم به ما می گوید که این جمعیت چگونه به اندازه یک نفر بیشتر می شود.
خوک های آوازه خوان ; نگاهی به فیلم خوک

خوک های آوازه خوان ; نگاهی به فیلم خوک

اگر تلاش فیلم خوک در این است که یک کمدی متفاوت در سینمای ایران باشد، باید گفت که در این کار موفق شده است. این فیلم توجهی به شوخی ها کلامی و متدوال در سینمای طنز ندارد. تا حد زیادی می کوشد که از مزیت های واقعیت استفاده کند و در مناسبات انسانی و روابط فردی آدم ها دخل و تصرفی نکند و همزمان از سوی دیگر پیروزمندانه از میدان واقعیت بیرون بیاید بدون آنکه هیچ باج و امتیازی به آنچه که ما واقعیت صدایش می کنیم داده باشد؛ خوک خود را در واقعیت محدود نمی کند.
فیلشاه، آغاز راهی جریان‌ساز در انیمیشن بومی

فیلشاه، آغاز راهی جریان‌ساز در انیمیشن بومی

صحبت از انیمیشنی سینمایی است که در فرم، تکنیک و ارائه مفاهیم به استاندارهای جهانی نزدیک شده و سعی دارد به‌دور از شعار و کلیشه به یک مقطع تاریخی با رگه‌های دینی بپردازد و آغازکننده راهی جریان‌ساز برای صنعت سینمایی انیمیشن در ایران باشد.
Powered by TayaCMS