دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله تحریری سیره زندگانی آیت الله ملکی تبریزی الگوست

No image
آیت الله تحریری سیره زندگانی آیت الله ملکی تبریزی الگوست آیت الله محمدباقر تحریری سیره و منش زندگانی آیت الله میرزا جواد آقا ملکی تبریزی را الگوی بشر دانست.
آیت الله محمدباقر تحریری در حاشیه کنگره بزرگداشت آیت الله ملکی تبریزی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز اظهار داشت: بحث درباره شخصیت این عالم ربانی بسیار سخت و زمان بر است، ولی آنچه را که باید در تبیین شخصیت این عارف بالله گفت، اینست که سیره زندگانی آیت الله ملکی تبریزی اسوه و الگوی بشر و نسل امروز ایران است.
وی افزود: بایستی با مطالعه مراحل مختلف زندگانی این عالم ربانی، به تحلیل ابعاد شخصیتی این عالم ربانی پرداخت.
آیت الله تحریری خاطر نشان کرد: باید دید علمای بزرگ اسلام در مواجهه با مشکلات چه رفتاری داشته اند و چگونه با ذات اقدس الهی ارتباط برقرار می کردند.
وی افزود: علمای عارف و زاهد اسلام با درک اینکه تمامی موجودات عالم در اختیار انسان هستند تا بشر عابد درگاه احدیت باشد، روی به عارفان حقیقی آورده و تقوای الهی پیشه کرده اند.
آیت الله تحریری تصریح کرد: مرحوم آیت الله ملکی تبریزی نیز جزو این عالمان مجاهد و عارف بالله بود که مخلصانه حقیقت زندگی دنیوی را درک کرد و به لقاءالله رسید.
وی با بیان اینکه برگزاری چنین کنگره هایی در جهت شناساندن علمای عارف و زاهد بسیار موثر و مفید است، گفت: خوشبختانه جهان تشیع همواره از وجود چنین عرفایی بهره برده است، اما متاسفانه کمتر کسی با ابعاد شخصیتی ایشان آشناست.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

رذایل اخلاقی

No image

عيب پوشى

پوشاندن عيوب ديگران من اءشرف اءعمال الكريم، غفلته عما يعلم. از كارهاى شرافتمندانه مرد كريم آن است كه از آن چه كه مى داند خود را به غفلت مى زند (و عيب ديگران را ناديده مى پندارد).
No image

صله رحم در نهج البلاغه

غريب حقيقى رب بعيد اءقرب من قريب، و قريب اءبعد من بعيد. و الغريب من لم يكن له حبيب. بسا دورى كه از هر نزديكى نزديك تر است و بسا نزديكى كه از هر دورى از آدمى دورتر است، غريب كسى است كه دوستى نداشته باشد.
امانت دارى و رازپوشى

امانت دارى و رازپوشى

سرزنش على (ع) به اصحابش و هو يلوم اءصحابه: قد ترون عهودالله منقوضة فلا تغضبون، و اءنتم لنقض ذمم آبائكم تاءنفون. در سرزنش اصحاب خود مى فرمايد: پيمان هاى خدا را شكسته مى بينيد و به خشم نمى آييد، در حالى كه شكسته شدن پيمان هاى پدرانتان را عار مى دانيد و ناراحت مى شويد.
No image

دعا در نهج البلاغه

(به فرزندش امام حسن عليه السلام فرمود): در سؤال (حاجت) از پروردگارت اخلاص داشته باش؛ زيرا بخشش و محروم ساختن در دست اوست.
Powered by TayaCMS