دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

امام صادق (علیه السلام):

«آن هنگام که قائم قیام نماید، براساس عدالت حکومت خواهد کرد. در ایام او ظلم و ستم برچیده می‌شود. جاده‌ها در پرتو حکومت او امن و امان می‌گردد و زمین برکاتش را ظاهر می‌سازد و هر حقی به صاحبش برگردانده می‌شود» (بحارالانوار، ج 52، ص 328)
امام صادق (علیه السلام):
امام صادق (علیه السلام):

قال الصادق (علیه السلام):

«اذا قام القائم حَکَمَ بالعَدل، وَارتَفَعَ الجَورُ فِی أیَّامِهِ، وَآمَنَت بِهِ السُبُّلُ، وَأخرَجت الأرضُ بَرَکاتها، وَرُدَّ کُلُّ حَقٍّ إلی أهلِهِ»

امام صادق (علیه السلام):

«آن هنگام که قائم قیام نماید، براساس عدالت حکومت خواهد کرد. در ایام او ظلم و ستم برچیده می‌شود. جاده‌ها در پرتو حکومت او امن و امان می‌گردد و زمین برکاتش را ظاهر می‌سازد و هر حقی به صاحبش برگردانده می‌شود» (بحارالانوار، ج 52، ص 328)

توضیح:

«طعم شیرین عدالت»

ما به زمان ظهور امام زمان (ارواحنا فداه)، این محبوب حقیقی انسان‌ها، نزدیک شده‌ایم. جهان اسلام، در آینده‌ای نه چندان دور، طعم شیرین عدالت را خواهد چشید... ملت ایران به فضل پروردگار، با هدایت‌های الهی و کمک‌های معنوی غیبی، و با ادعیه زاکیه و هدایت‌های معنوی ولی الله الاعظم (ارواحنا فداه) خواهد توانست، تمدن کاخ پرعظمت تمدن اسلامی را بار دیگر در عالم برافراشته نماید. این آینده قطعی شما است. جوانان، خودشان را برای این حرکت عظیم آماده کنند! نیرهای مؤمن و مخلص، این را هدف قرار بدهند! شما جوانان به کمک خدا و به امید او، آن روز را خواهید دید و به دست خودتان ان‌شاءالله آن روز را خواهید ساخت.[1]

«نظام اسلامی به قوه قضائیه‌ای نیاز دارد که هم مقتدر و هم مورد اعتماد باشد. این دو رکن در کنار هم لازم است... قوه قضائیه باید با اعتماد به نفس و با رعایت ضوابط و موازین، کار خود را با قدرت و قاطعیت دنبال کند».[2]

  • [1] فرازی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برگرفته از سایت www.khamonni.ir
  • [2] فرازی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برگرفته از سایت www.khamonni.ir

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

رذایل اخلاقی

No image

عيب پوشى

پوشاندن عيوب ديگران من اءشرف اءعمال الكريم، غفلته عما يعلم. از كارهاى شرافتمندانه مرد كريم آن است كه از آن چه كه مى داند خود را به غفلت مى زند (و عيب ديگران را ناديده مى پندارد).
No image

صله رحم در نهج البلاغه

غريب حقيقى رب بعيد اءقرب من قريب، و قريب اءبعد من بعيد. و الغريب من لم يكن له حبيب. بسا دورى كه از هر نزديكى نزديك تر است و بسا نزديكى كه از هر دورى از آدمى دورتر است، غريب كسى است كه دوستى نداشته باشد.
امانت دارى و رازپوشى

امانت دارى و رازپوشى

سرزنش على (ع) به اصحابش و هو يلوم اءصحابه: قد ترون عهودالله منقوضة فلا تغضبون، و اءنتم لنقض ذمم آبائكم تاءنفون. در سرزنش اصحاب خود مى فرمايد: پيمان هاى خدا را شكسته مى بينيد و به خشم نمى آييد، در حالى كه شكسته شدن پيمان هاى پدرانتان را عار مى دانيد و ناراحت مى شويد.
No image

دعا در نهج البلاغه

(به فرزندش امام حسن عليه السلام فرمود): در سؤال (حاجت) از پروردگارت اخلاص داشته باش؛ زيرا بخشش و محروم ساختن در دست اوست.
Powered by TayaCMS