دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر محدّث قمى درباره علامه محمد فخر المحققین

No image
نظر محدّث قمى درباره علامه محمد فخر المحققین

محدّث قمى در مورد مرحوم فخرالمحققین نوشته است:

«ابوطالب محمّد بن حسن بن مطهر حلّى، یگانه عصر و گوهر گرانمایه تاریخ تشیع مى باشد در مورد فخرالمحققین همین قدر کافى است که او در ده سالگى به درجه اجتهاد نائل شد. او مورد احترام و علاقه شدید پدر گرامى اش بود و به او خیلى عنایت داشت تا آن جایى که در اولِ تعدادى از کتاب هایش از این فرزند شایسته نام برده و او را ستوده است و به او دستور داده کتاب هاى ناقصش را به اتمام رسانده و نواقص آن ها را بررسى نموده و اشکالاتش را بر طرف نماید.»([20])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

گوینده

جدیدترین ها در این موضوع

No image

رذایل اخلاقی

No image

عيب پوشى

پوشاندن عيوب ديگران من اءشرف اءعمال الكريم، غفلته عما يعلم. از كارهاى شرافتمندانه مرد كريم آن است كه از آن چه كه مى داند خود را به غفلت مى زند (و عيب ديگران را ناديده مى پندارد).
No image

صله رحم در نهج البلاغه

غريب حقيقى رب بعيد اءقرب من قريب، و قريب اءبعد من بعيد. و الغريب من لم يكن له حبيب. بسا دورى كه از هر نزديكى نزديك تر است و بسا نزديكى كه از هر دورى از آدمى دورتر است، غريب كسى است كه دوستى نداشته باشد.
امانت دارى و رازپوشى

امانت دارى و رازپوشى

سرزنش على (ع) به اصحابش و هو يلوم اءصحابه: قد ترون عهودالله منقوضة فلا تغضبون، و اءنتم لنقض ذمم آبائكم تاءنفون. در سرزنش اصحاب خود مى فرمايد: پيمان هاى خدا را شكسته مى بينيد و به خشم نمى آييد، در حالى كه شكسته شدن پيمان هاى پدرانتان را عار مى دانيد و ناراحت مى شويد.
No image

دعا در نهج البلاغه

(به فرزندش امام حسن عليه السلام فرمود): در سؤال (حاجت) از پروردگارت اخلاص داشته باش؛ زيرا بخشش و محروم ساختن در دست اوست.
Powered by TayaCMS