دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر میرزا محمد طاهر نصرآبادى درباره میرزا سید محمد رفیع الدین نائینی

No image
نظر میرزا محمد طاهر نصرآبادى درباره میرزا سید محمد رفیع الدین نائینی

میرزا محمد طاهر نصرآبادى:

«هرگز شاه بازى مثل او در هواى تجرید، بال پرواز نگشوده و هیچ گاه سیّاحى چون او بیابان تفرید و ارشاد را نپیموده. از تازیانهى ریاضت نفس را سرکوفته و بساط خاطر را از ما سوى الله به جاروب بى تعلقى روفته. لطیفه هاى شورانگیزش نمکین و گفته هاى شیرینش دلنشین. در عالم معرفت همه کار...»[35]

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

رذایل اخلاقی

No image

عيب پوشى

پوشاندن عيوب ديگران من اءشرف اءعمال الكريم، غفلته عما يعلم. از كارهاى شرافتمندانه مرد كريم آن است كه از آن چه كه مى داند خود را به غفلت مى زند (و عيب ديگران را ناديده مى پندارد).
No image

صله رحم در نهج البلاغه

غريب حقيقى رب بعيد اءقرب من قريب، و قريب اءبعد من بعيد. و الغريب من لم يكن له حبيب. بسا دورى كه از هر نزديكى نزديك تر است و بسا نزديكى كه از هر دورى از آدمى دورتر است، غريب كسى است كه دوستى نداشته باشد.
امانت دارى و رازپوشى

امانت دارى و رازپوشى

سرزنش على (ع) به اصحابش و هو يلوم اءصحابه: قد ترون عهودالله منقوضة فلا تغضبون، و اءنتم لنقض ذمم آبائكم تاءنفون. در سرزنش اصحاب خود مى فرمايد: پيمان هاى خدا را شكسته مى بينيد و به خشم نمى آييد، در حالى كه شكسته شدن پيمان هاى پدرانتان را عار مى دانيد و ناراحت مى شويد.
No image

دعا در نهج البلاغه

(به فرزندش امام حسن عليه السلام فرمود): در سؤال (حاجت) از پروردگارت اخلاص داشته باش؛ زيرا بخشش و محروم ساختن در دست اوست.
Powered by TayaCMS