دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتابهای دینی دانشگاه پرینستون دیجیتالی می‌شوند

No image
کتابهای دینی دانشگاه پرینستون دیجیتالی می‌شوند طی توافق همکاری میان دانشگاه علوم دینی پرینستون آمریکا و شرکت مایکروسافت تمام کتابهای دینی این دانشگاه به صورت دیجیتال تهیه می‌شوند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پرسبیترین نیوز سرویس، کلیسای پرسبیترین آمریکا که وابسته به این دانشگاه است با کمپانی مایکروسافت قراردادی امضا کرده تا تعداد قابل توجهی از مطالب عمومی کتابخانه دانشگاه پرینستون را به صورت دیجیتال تهیه کرده و آن را در بخش خدمات جستجوی کتاب مایکروسافت قرار دهند تا مردم سراسر دنیا از آن استفاده کنند.
این کتابها که در مجموعه دینی و تاریخی پریستون قرار دارد دربرگیرنده نسخ تاریخی، نسخه هایی از آثار جان کلوین و جان ناکس، نوشته های فرقه پوریتانز انگلستان است. کتابخانه دانشگاه پرینستون دربرگیرنده نشریه، نسخ خطی ، میکروفیلم و ابزارهای چند رسانه ای است.
انتظار می رود فرآیند دیجیتالی شدن این کتابهای در سه ماه اول سال 2008 آغاز شود اما از سوی دیگر مایکروسافت اسکن مطالبی که از حق کپی رایت برخوردار نیستند را آغاز کرده است. این پروژه پس از اتمام می تواند تمام کتابهای دینی دانشگاه را به صورت آنلاین در اختیار مردم سراسر دنیا قرار دهد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

رذایل اخلاقی

No image

عيب پوشى

پوشاندن عيوب ديگران من اءشرف اءعمال الكريم، غفلته عما يعلم. از كارهاى شرافتمندانه مرد كريم آن است كه از آن چه كه مى داند خود را به غفلت مى زند (و عيب ديگران را ناديده مى پندارد).
No image

صله رحم در نهج البلاغه

غريب حقيقى رب بعيد اءقرب من قريب، و قريب اءبعد من بعيد. و الغريب من لم يكن له حبيب. بسا دورى كه از هر نزديكى نزديك تر است و بسا نزديكى كه از هر دورى از آدمى دورتر است، غريب كسى است كه دوستى نداشته باشد.
امانت دارى و رازپوشى

امانت دارى و رازپوشى

سرزنش على (ع) به اصحابش و هو يلوم اءصحابه: قد ترون عهودالله منقوضة فلا تغضبون، و اءنتم لنقض ذمم آبائكم تاءنفون. در سرزنش اصحاب خود مى فرمايد: پيمان هاى خدا را شكسته مى بينيد و به خشم نمى آييد، در حالى كه شكسته شدن پيمان هاى پدرانتان را عار مى دانيد و ناراحت مى شويد.
No image

دعا در نهج البلاغه

(به فرزندش امام حسن عليه السلام فرمود): در سؤال (حاجت) از پروردگارت اخلاص داشته باش؛ زيرا بخشش و محروم ساختن در دست اوست.
Powered by TayaCMS