دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

درخواست انتخاب نجف ‌اشرف به عنوان پایتخت فرهنگى جهان اسلام

No image
درخواست انتخاب نجف ‌اشرف به عنوان پایتخت فرهنگى جهان اسلام معاون وزیر فرهنگ عراق در نشست وزیران فرهنگ کشورهای اسلامی خواستار انتخاب شدن نجف اشرف به عنوان پایتخت فرهنگى جهان اسلام شد.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از براثا نیوز، در نشست وزیران فرهنگی کشورهاى اسلامی که در تاریخ 30 آبان‌ماه تا 2 آذرماه در شهر طرابلس لیبی برگزار شد، هیأت عراقی شرکت کننده در آن انتخاب شهر نجف الاشرف را به عنوان پایتخت دایمی و همیشگى جهان اسلام پیشنهاد داد که با استقبال شرکت کنندگان روبرو شد.
جابر الحائرى رییس هیأت عراقی و معاون وزیر فرهنگ عراق گفت: شهر نجف الاشرف به دلیل تمدن و قدمت آن و نیز وجود بارگاه ملکوتی حضرت علی (ع) از جایگاه ویژه اى بین همه مسلمانان چه شیعه و چه سنی برخوردار است و به همین دلایل آن‌را برای انتخاب پایتخت دایمى فرهنگى جهان اسلام پیشنهاد کردیم که با استقبال خوبی مواجه گشت و قرار شد در این زمینه تصمیم گیرى شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.
عید غدیر در سیره اهل بیت(ع)

عید غدیر در سیره اهل بیت(ع)

غدیر، تنها نه به عنوان «روزى تاریخى» ، بلکه به عنوان یک «عید اسلامى» مطرح است. عید بودن آن نیز، مراسم و سنتهاى خاصى را مى‌طلبد و نه تنها باید آن را عید دانست، بلکه باید آن را عید گرفت و به شادمانى پرداخت و به عنوان تعظیم شعائر دینى، آن را بزرگ داشت و برشکوه آن افزود، تا ارزشهاى نهفته در این روز عظیم، همواره زنده بماند و سیره معصومین (علیهم السلام)احیاگردد.
السلام علیک یا جواد الائمه (ع)

السلام علیک یا جواد الائمه (ع)

صبر را بالش کن، و فقر را در آغوش گیر، و شهوات را ترک کن، و با هوای نفس مخالفت کن و بدان که از دیده خدا پنهان نیستی، پس بنگر که چگونه ای.
هدایتگران راه نور

هدایتگران راه نور

پروردگارم را سپاس که به بندگانش توفیق طاعت ارزانى فرمود و خیرونیکى را در عبادت خویش براى آنان منظور داشت.
کاظمین دلربای عاشقان

کاظمین دلربای عاشقان

مومن به سه خصلت محتاج است : کسب موفقیت از سوی خدا ،‌ نصیحت کننده‌ای در خود ،‌و قبول نصیحت از دیگران
Powered by TayaCMS