دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

درد لثه کودکان را می توان با خنک کردن کاهش داد

متخصصان معتقدند ، زمانی که دندانهای کودک در حال بیرون زدن از لثه است درد و خارش زیادی دارد که می توان برای کاهش درد ، لثه های آنها را خنک کرد.
درد لثه کودکان را می توان با خنک کردن کاهش داد
درد لثه کودکان را می توان با خنک کردن کاهش داد

درد لثه کودکان را می توان با خنک کردن کاهش داد

متخصصان معتقدند ، زمانی که دندانهای کودک در حال بیرون زدن از لثه است درد و خارش زیادی دارد که می توان برای کاهش درد ، لثه های آنها را خنک کرد.

به گزارش خبرنگار مهر بهنقل از بی.بی.سی ،متخصصان معتقدند که هر چیز خنکی می تواند یک مسکنموقتی قلمداد شود. می توان از لاستیکهای مخصوص لثه کودکان استفاده کرد بهگونه ایکه مدتی آنهارا در فریزر بگذارید و سپس به کودک بدهید تا به دندان بکشد.

اگر کودک آن قدر بزرگ شده که می تواند به غیر از شیر غذاهای جامد هم بخورد می توان برشی از یک سیب را که در یخچال بوده به او دادتا گاز بزند و بخورد.

لازم به ذکر است ، که استفاده از انواع پمادهای لثه تاثیر چندانی در کاهش درد و خارش ندارد .

درزمانی کهدندانهای کودک در حال بیرون زدن از لثه است ،لثه ها قرمز و دردناک می شود ، آب دهان زیاد می شود، کودکان شبها دچار بی خوابیشده وشیر خوردنشان نیز مقطعی می شود و تمایل دارند مرتب چیزی را بجوند یا به لثه بکشند.

بعضی از والدین معتقدند که کودکشان در این زمان دچار تب و اسهال می شود، اما بسیاری از متخصصان نیز عقیده دارند که تب و اسهال ارتباطی به دندانها ندارد. پس اگر کودک شما دچار این حالات شداین امر رابه دندان در آوردن او ارتباط ندهیدو با متخصص تماس بگیرید

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.
عید غدیر در سیره اهل بیت(ع)

عید غدیر در سیره اهل بیت(ع)

غدیر، تنها نه به عنوان «روزى تاریخى» ، بلکه به عنوان یک «عید اسلامى» مطرح است. عید بودن آن نیز، مراسم و سنتهاى خاصى را مى‌طلبد و نه تنها باید آن را عید دانست، بلکه باید آن را عید گرفت و به شادمانى پرداخت و به عنوان تعظیم شعائر دینى، آن را بزرگ داشت و برشکوه آن افزود، تا ارزشهاى نهفته در این روز عظیم، همواره زنده بماند و سیره معصومین (علیهم السلام)احیاگردد.
السلام علیک یا جواد الائمه (ع)

السلام علیک یا جواد الائمه (ع)

صبر را بالش کن، و فقر را در آغوش گیر، و شهوات را ترک کن، و با هوای نفس مخالفت کن و بدان که از دیده خدا پنهان نیستی، پس بنگر که چگونه ای.
هدایتگران راه نور

هدایتگران راه نور

پروردگارم را سپاس که به بندگانش توفیق طاعت ارزانى فرمود و خیرونیکى را در عبادت خویش براى آنان منظور داشت.
کاظمین دلربای عاشقان

کاظمین دلربای عاشقان

مومن به سه خصلت محتاج است : کسب موفقیت از سوی خدا ،‌ نصیحت کننده‌ای در خود ،‌و قبول نصیحت از دیگران
Powered by TayaCMS