دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ایران در عرصه اطلاع ‌رسانی موفق بوده است

No image
ایران در عرصه اطلاع ‌رسانی موفق بوده است حجت الاسلام مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت جمهوری اسلامی ایران توانسته در عرصه اطلاع‌رسانی توفیق‌های خوب کسب کند و دیگر بنگاه‌های خبری خارجی نمی‌توانند آنگونه که خود می‌خواهند برای ایران در دنیا خبر درست کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی در سومین جشنواره سراسری نشریات فرهنگی که صبح امروز به همت سازمان تبلیغات اسلامی در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، گفت: "در اینکه آگاهی‌بخشی و بدست آوردن آگاهی از ضرورت‌های بشری است، شکی نیست. بر این اساس باید با توسل به اطلاع‌رسانی بسیاری از گرفتاری‌ها را کم کرد."
دکتر خاموشی در ادامه گفت: "بشریت برای بهتر زیستن و بهتر فکر کردن چه از لحاظ فردی و چه اجتماعی، خانوادگی و ... نیاز به اطلاعات دارد." رئیس سازمان تبلیغات اسلامی متذکر شد: "اطلاع رسانی در جهان امروز از ضرورت‌های غیر‌قابل انکار است."
وی در تبیین این پرسش که چرا باید اطلاع رسانی کرد، گفت: "امروزه نیاز به یک مدیریت در عرصه اطلاع رسانی هست، چرا که بیشتر کمپانی‌های اطلاع‌رسانی دنیا پشتوانه مالی و اقتصادی دارند و به این وسیله افکار را هدایت می‌کنند."
خاموشی ادامه داد: "با توجه به اینکه سرعت، دقت و حجم تولیدی اطلاعات در جهان امروز حرف نخست را می‌زند، ما نیز می‌خواهیم مدیریت اطلاع‌رسانی دست خودمان باشد." وی تصریح کرد: "رسالت ما در بحث اطلاع‌رسانی و فضا سازی خبر همان کالا و ارمغان انقلاب اسلامی یعنی فرهنگ انقلاب است."
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه سخنان خود گفت: "فرهنگ ما برگرفته از دین و وحی است و در عین حال این فرهنگ هیچ تضادی با ملیت ما ندارد."

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

احترام به والدین

در این بخش موضوع "احترام به والدین" مطرح شده است.
No image

آثار شوم بد خلقی و غضب

در این بخش "آثار شوم بد خلقی و غضب" مطرح شده است.
No image

سوء ظن به خدا

در این بخش موضوع "سوء ظن به خدا" مطرح شده است.
No image

ضرورت دوری از دنیا پرستی

در این بخش به موضوع "ضرورت دوری از دنیا پرستی " پرداخته شده است.
No image

عواقب شهوت رانی

در این بخش "عواقب شهوت رانی" مطرح شده است.
Powered by TayaCMS