دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

درخواست انتخاب نجف ‌اشرف به عنوان پایتخت فرهنگى جهان اسلام

No image
درخواست انتخاب نجف ‌اشرف به عنوان پایتخت فرهنگى جهان اسلام معاون وزیر فرهنگ عراق در نشست وزیران فرهنگ کشورهای اسلامی خواستار انتخاب شدن نجف اشرف به عنوان پایتخت فرهنگى جهان اسلام شد.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از براثا نیوز، در نشست وزیران فرهنگی کشورهاى اسلامی که در تاریخ 30 آبان‌ماه تا 2 آذرماه در شهر طرابلس لیبی برگزار شد، هیأت عراقی شرکت کننده در آن انتخاب شهر نجف الاشرف را به عنوان پایتخت دایمی و همیشگى جهان اسلام پیشنهاد داد که با استقبال شرکت کنندگان روبرو شد.
جابر الحائرى رییس هیأت عراقی و معاون وزیر فرهنگ عراق گفت: شهر نجف الاشرف به دلیل تمدن و قدمت آن و نیز وجود بارگاه ملکوتی حضرت علی (ع) از جایگاه ویژه اى بین همه مسلمانان چه شیعه و چه سنی برخوردار است و به همین دلایل آن‌را برای انتخاب پایتخت دایمى فرهنگى جهان اسلام پیشنهاد کردیم که با استقبال خوبی مواجه گشت و قرار شد در این زمینه تصمیم گیرى شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

احترام به والدین

در این بخش موضوع "احترام به والدین" مطرح شده است.
No image

آثار شوم بد خلقی و غضب

در این بخش "آثار شوم بد خلقی و غضب" مطرح شده است.
No image

سوء ظن به خدا

در این بخش موضوع "سوء ظن به خدا" مطرح شده است.
No image

ضرورت دوری از دنیا پرستی

در این بخش به موضوع "ضرورت دوری از دنیا پرستی " پرداخته شده است.
No image

عواقب شهوت رانی

در این بخش "عواقب شهوت رانی" مطرح شده است.
Powered by TayaCMS