دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

درخواست وزیر دادگستری جهت تأسیس دانشگاه جامع حقوقی و فقهی

No image
درخواست وزیر دادگستری جهت تأسیس دانشگاه جامع حقوقی و فقهی غلامحسین الهام تاکید کرد: مسلمانان تلاش کنند تا در تدوین مقرارت جدید بین المللی فعال شده در گام نخست برای یک حرکت منسجم پیشنهاد می کنم که دانشگاه بزرگ و جامع حقوقی فقهی اسلامی تاسیس گردد.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر غلامحسین الهام بعدازظهر امروز در اجلاس سران قضایی کشورهای اسلامی گفت: امروز بشر با رجعت به فطرت خداجوی خود تشنه عدالت است و این تشنگی جز از چشم همیشه جوشان وحی و آموزه های انبیاء الهی سیراب نمی شود.
وی تصریح کرد: انبیاء الهی مبعوث شدند تا با کتاب و میزان حکومت به عدل را برای بشریت به ارمغان آوردند.
وزیر دادگستری افزود: تامین امنیت فراگیر، و تقویت قدرت حکومت ها به عنوان حافظان نظم عمومی جز با پاسخ مناسب به این نیاز حقیقی میسر نخواهد شد.
وی تاکید کرد: دانشگاه بزرگ و جامعه حقوقی فقهی اسلامی در یکی از کشورهای اسلامی تاسیس گردد و آموزش و تحقیقات حقوقی میان نظام های غربی و اسلامی و آموزش و تحقیقات مقارن میان مذاهب اسلامی ، زمینه های تربیت قضات اسلامی ، تدوین قوانین و نظامات حقوقی مشابه و همکاری های قضایی و حقوقی منطقه ای و بین المللی فراهم سازد.
وزیر دادگستری افزود: این دانشگاه تحت نظر سازمان کنفرانس اسلامی و با استفاده از ظرفیت های علمی کشورهای اسلامی و در خدمت جهان اسلام تاسیس و استقرار یابد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

احترام به والدین

در این بخش موضوع "احترام به والدین" مطرح شده است.
No image

آثار شوم بد خلقی و غضب

در این بخش "آثار شوم بد خلقی و غضب" مطرح شده است.
No image

سوء ظن به خدا

در این بخش موضوع "سوء ظن به خدا" مطرح شده است.
No image

ضرورت دوری از دنیا پرستی

در این بخش به موضوع "ضرورت دوری از دنیا پرستی " پرداخته شده است.
No image

عواقب شهوت رانی

در این بخش "عواقب شهوت رانی" مطرح شده است.
Powered by TayaCMS