دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

عجب مالی!هم بهشتی میکند هم جهنمی!

No image
عجب مالی!هم بهشتی میکند هم جهنمی!

    وقتی روزى‏اش به تأخير افتد

    الإمامُ عليٌّ عليه السلام: إنّ أعظَمَ الحَسَراتِ يَومَ القِيامَةِ حَسرَةُ رجُلٍ كَسَبَ مالًا في غيرِ طاعَةِ اللَّهِ، فوَرِثَهُ رجُلٌ فأنفَقَهُ في طاعَةِ اللَّهِ سبحانَهُ، فدَخَلَ بهِ الجَنّةَ ودَخَلَ الأوّلُ بهِ النّارَ.[1] . [2]

    امام على عليه السلام: بزرگترين حسرت‏ها در روز قيامت، حسرت مردى است كه مالى را از راه ناروا به دست آورَد و آن را براى مردى به ارث گذارَد و او آن را در راه طاعت خداى سبحان خرج كند و به سبب آن به بهشت رود و آن اوّلى به واسطه آن به دوزخ رود.

منابع:

  1. نهج البلاغة: الحكمة 429.

منبع:پژوهه تبلیغ

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

گوشه نشینی

گوشه نشینی

حضرت امام صادق علیه السّلام مى‌فرماید که: هر که عزلت و گوشه‌گیرى اختیار کرد، متحصّن شد به حصار عافیت، و خود را به حفظ و حراست الهى کشید. چرا که معنى عزلت، انقطاع از خلق است و رو آوردن به حقّ، و معلوم است که هر که چنین است، بلا شک متمسّک و متشبّث است به لطف الهى، و در حصار عافیت او است.
No image

حیله های شیطان برای فریب جوان

.... از این مخلوقات میان تهی، پوچ وهیچ، باکی نداشته باش وچشم امیدی هرگز به آنها مبند،که چشم داشتن به غیر او شرک است وباک از غیر او "جلّ وعلا" کفر.
Powered by TayaCMS