دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کاهش توجه ژاپنی ها به مطالعه کتاب

No image
کاهش توجه ژاپنی ها به مطالعه کتاب با آن که سطح کتابخوانی ژاپنی ها هنوز هم در میان بسیاری از مردم کشورهای جهان در سطح بالایی قرار دارد اما نتیجه بررسی ها نشان از رو به کاهش رفتن شمار کتابخوانان در این کشور است.
روزنامه ژاپنی «یومیوری» گزارش داد: «براساس نظرسنجی که این روزنامه انجام داده، ۵۱‌/۵ درصد از ژاپنی های بالا ۲۰ سال گفته اند که در یک ماه گذشته هیچ کتابی نخوانده اند.» به نوشته یومیوری، این آمار در مقایسه با آماری که در نظرسنجی یک سال پیش انجام شد، سه درصد افزایش یافته است. به گزارش ایرنا، در این نظرسنجی بیشتر کسانی که در یک ماه گذشته کتابی نخوانده اند، زنان و مردان کارمندی بودند که می گویند نداشتن وقت کافی، دلیل اصلی مطالعه نکردن کتاب از سوی آنها در روز است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

گوشه نشینی

گوشه نشینی

حضرت امام صادق علیه السّلام مى‌فرماید که: هر که عزلت و گوشه‌گیرى اختیار کرد، متحصّن شد به حصار عافیت، و خود را به حفظ و حراست الهى کشید. چرا که معنى عزلت، انقطاع از خلق است و رو آوردن به حقّ، و معلوم است که هر که چنین است، بلا شک متمسّک و متشبّث است به لطف الهى، و در حصار عافیت او است.
No image

حیله های شیطان برای فریب جوان

.... از این مخلوقات میان تهی، پوچ وهیچ، باکی نداشته باش وچشم امیدی هرگز به آنها مبند،که چشم داشتن به غیر او شرک است وباک از غیر او "جلّ وعلا" کفر.
Powered by TayaCMS