دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

امام حسین(علیه‌السلام):

«ایها الناسُ فمن کان منکم یَصْبرُ علی حَدّ السیف و طَعْن الأَسِنَّة فَلْیَقُم مَعَنا و إلا فلینصرفْ عَنّا»؛ «ای مردم هر کدام از شما که تحمّل تیزی شمشیر و زخم و ضربت نیزه‌ها را دارد همراه ما باشد و الا برگردد» (ینابیع المودة، ص 406)
امام حسین(علیه‌السلام):
امام حسین(علیه‌السلام):

امام حسین (علیه‌السلام):

«ایها الناسُ فمن کان منکم یَصْبِرُ علی حَدّ السیف و طَعْن الأَسنَّة فَلْیَقُم مَعَنا و إلا فلینصرفْ عَنّا» (ینابیع المودة، ص 406)

«ای مردم هر کدام از شما که تحمّل تیزی شمشیر و زخم و ضربت نیزه‌ها را دارد همراه ما باشد و الّا برگردد»

توضیح:

برای مقابله با فشارهای درونی و بیرونی و غلبه بر مشکلات در راه رسیدن به هدف، پایداری و استقامت لازم است. بدون صبر، در هیچ کاری نمی‌توان به نتیجۀ مطلوب رسید برای اینکه مصیبت‌های وارده و دشوارهای راه، انسان را از پای در نیاورد، باید صبور بود. این دعوت دین در همه مراحل است و در عاشورا نیز با این جلوۀ عظیم روحی روبه رو هستیم و آنچه حماسۀ کربلا را به اوج ماندگاری و تأثیرگذاری و فتح معنوی رساند، روحیۀ مقاومت امام حسین (ع) و یاران و همراهان او بود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

گوشه نشینی

گوشه نشینی

حضرت امام صادق علیه السّلام مى‌فرماید که: هر که عزلت و گوشه‌گیرى اختیار کرد، متحصّن شد به حصار عافیت، و خود را به حفظ و حراست الهى کشید. چرا که معنى عزلت، انقطاع از خلق است و رو آوردن به حقّ، و معلوم است که هر که چنین است، بلا شک متمسّک و متشبّث است به لطف الهى، و در حصار عافیت او است.
Powered by TayaCMS