دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

درخواست ترجمه آثار علامه بلاغی به فارسی

No image
درخواست ترجمه آثار علامه بلاغی به فارسی مدیر حوزه علمیه قم در آیین رونمایی از موسوعه علامه بلاغی در نمایشگاه بزرگ انسجام اسلامی گفت: علامه بلاغی با شناخت زمان و دید باز دست به تألیف و نوشتن می‌زد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی بوشهری، مدیر حوزه علمیه قم، صبح امروز، چهارشنبه، هفتم آذرماه در آیین رونمایی از موسوعه علامه محمدجواد بلاغی در نمایشگاه بزرگ انسجام اسلامی که در مجتمع امام خمینی (ره) برگزار شد، گفت: برپایی چنین برنامه‌هایی برای بزرگان و علمای حوزه با اهمیت است و علامه بلاغی یکی از شخصیت های ماندگار در تاریح حوزه‌های ما خواهد بود.
وی با اشاره به وجود امکانات وسیع در جامعه امروز خاطر نشان کرد: در این جامعه، نیروهای انسانی فراوانی بوده که در جوامع گذشته با امکانات کم محصولات بسیار با ارزشی برای ما باقی گذاشته‌اند.
وی افزود: شخصیتی همچون علامه بلاغی در محیط آن روز نجف کارهایی باور نکردنی انجام داده‌ است، این عالم زمان و مخاطب و اهمیت کار را خوب می‌شناخت.
وی در پایان خواستار ترجمه آثار علامه بلاغی به زبان فارسی روان برای عموم مردم شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

نامه 69 نهج البلاغه : نامه به حارث هَمْدانى در پند و اندرز

نامه 69 نهج البلاغه اشاره دارد به "نامه به حارث هَمْدانى در پند و اندرز " .
No image

نامه 70 نهج البلاغه : روش برخورد با پديده فرار

موضوع نامه 70 نهج البلاغه درباره "روش برخورد با پديده فرار" است.
No image

نامه 71 نهج البلاغه : سرزنش از خيانت اقتصادى

نامه 71 نهج البلاغه به موضوع "سرزنش از خيانت اقتصادى" می پردازد.
No image

نامه 72 نهج البلاغه : انسان و مقدّرات الهى

نامه 72 نهج البلاغه موضوع "انسان و مقدّرات الهى" را بررسی می کند.
No image

نامه 73 نهج البلاغه : افشاى سيماى دروغين معاويه

نامه 73 نهج البلاغه موضوع "افشاى سيماى دروغين معاويه" را بررسی می کند.
Powered by TayaCMS