دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دوره اخلاق زیست پزشکی برگزار شد

No image
دوره اخلاق زیست پزشکی برگزار شد دوره فلوشیپ اخلاق زیستی پزشکی از سوی مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی در دانشگاه علوم پژشکی شهید بهشتی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، در این دوره که از اوایل خرداد ماه کار خود را آغاز کرده بود و پس از نه ماه به کار خود پایان داد 12 نفر از اعضای هیئت علمی و شخصیتهای برجسته دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور حضور داشتند.
اکنون دانشجویان این دوره وارد مرحله پژوهشی شدند و در حال گذراندن پایان نامه های تکمیلی خود هستند. از ویژگی های این دوره آموزش فقه پزشکی به سبک نوین بود. در این شیوه دانشجویان فقه پزشکی را فرا گرفته به طوری که طبیب بتواند بر اساس استنباط خود مراحل درمانی را سریعا انجام دهد. این دوره توسط آیت الله محقق داماد تدریس شد.
همچنین در این دوره اخلاق زیستی، اخلاق پزشکی، فلسفه اخلاق و حقوق پزشکی توسط اساتید برجسته داخلی و خارجی ارائه شد که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.
در مرحله پژوهشی هر یک از داوطلبین یکی از حوزه های چالش برانگیز مسائل پزشکی را از دیدگاه فقهی و حقوقی و اخلاقی به راهنمایی دو استاد راهنما و یک مشاور به انجام می رسانند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

نامه 69 نهج البلاغه : نامه به حارث هَمْدانى در پند و اندرز

نامه 69 نهج البلاغه اشاره دارد به "نامه به حارث هَمْدانى در پند و اندرز " .
No image

نامه 70 نهج البلاغه : روش برخورد با پديده فرار

موضوع نامه 70 نهج البلاغه درباره "روش برخورد با پديده فرار" است.
No image

نامه 71 نهج البلاغه : سرزنش از خيانت اقتصادى

نامه 71 نهج البلاغه به موضوع "سرزنش از خيانت اقتصادى" می پردازد.
No image

نامه 72 نهج البلاغه : انسان و مقدّرات الهى

نامه 72 نهج البلاغه موضوع "انسان و مقدّرات الهى" را بررسی می کند.
No image

نامه 73 نهج البلاغه : افشاى سيماى دروغين معاويه

نامه 73 نهج البلاغه موضوع "افشاى سيماى دروغين معاويه" را بررسی می کند.
Powered by TayaCMS