دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قال الامامُ سیدالشهداء أبوعَبدالله الحسین(ع): «استعین بک ضعیفاً و اتوکَّلُ علیک کافیاً »

امام حسین (علیه‌السّلام): «با حالت ضعف از تو کمک می‌خواهم و بر تو توکّل می‌کنم و تو کافی هستی» (مقتل الحسین مقرّم، ص 357)
No image
قال الامامُ سیدالشهداء أبوعَبدالله الحسین(ع): «استعین بک ضعیفاً و اتوکَّلُ علیک کافیاً » قال الامامُ سیدالشهداء أبوعَبدال

قال الامامُ سیدالشهداء أبوعَبدالله الحسین(ع):

 «استعین بک ضعیفاً و اتوکَّلُ علیک کافیاً» (مقتل الحسین مقرّم، ص 357)

امام حسین (علیه‌السّلام):

«با حالت ضعف از تو کمک می‌خواهم و بر تو توکّل می‌کنم و تو کافی هستی»
 

توضیح: داشتن تکیه‌گاه قدرتمند و استوار در شداید و حوادث،‌ عامل ثبات قدم و نهراسیدن از دشمنان و مشکلات است. توکل، تکیه داشتن بر نیروی الهی و نصرت و امداد اوست. امام حسین (علیه‌السّلام) در آغاز حرکت خویش از مدینه، تنها با توکل بر خدا این راه را برگزید. این خصلت برجسته در آخرین لحظات حیات حضرت نیز همراه او بود. وقتی زخمی و نیزه خورد بر زمین افتاده بود مناجات مذکور را با معبود خویش زمزمه می‌کردند.

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

اذیت کردن, تحقیر, مسخره کردن, طعنه زدن در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورداذیت کردن, تحقیر, مسخره کردن, طعنه زدن بیان شده است آورده شده.
No image

بدزبانی, فحش و دشنام در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد بدزبانی, فحش و دشنام بیان شده است آورده شده.
No image

تهمت و سوء ظن در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد تهمت و سوء ظن بیان شده است آورده شده.
No image

حسد در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد حسد بیان شده است آورده شده.
No image

دو زبانی و دو رویی در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد دو زبانی و دو رویی بیان شده است آورده شده.
Powered by TayaCMS