دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دیدار شهردار تهران با آیت الله مکارم شیرازی

No image
دیدار شهردار تهران با آیت الله مکارم شیرازی آیت الله مکارم شیرازی در دیدار شهردار تهران:
شهرداری ها از توانمندی حوزه های علمیه استفاده کنند / شهرداری تهران الگوی کشورهای اسلامی باشد / تأسیس پارک های بانوان گامی مثبت است.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی در دیدار شهردار تهران با وی ضمن قدردانی از فعالیت های شهرداری تهران، بر استفاده و توجه شهرداری ها برای به کارگیری توانمندی های حوزه های علمیه در جهت رشد فرهنگی هر منطقه تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،‌ حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید، روز گذشته در دیدار محمد باقر قالیباف، شهردار تهران با وی، ایجاد پارک بانوان را گامی مثبت در شهر تهران توصیف کرد و افزود: زنان به عنوان قشر تاثیر گذار به فعالیت های جسمی بسیار نیاز دارند و شما با ایجاد این پارک ها خدمت ارزشمندی به این قشر کرده اید.
وی تاکید کرد: باید پارک بانوان تقویت شود تا زنان بتوانند با انجام فعالیت‌های جسمانی، روح خود را نیز تقویت کنند و فعالیت های اجتماعی شان را افزایش دهند.
این مرجع تقلید در ادامه با اشاره به همکاری شهرداری تهران با حوزه های علمیه این شهر و توسعه و تقویت آن تاکید کرد: شهرداری‌ها از حوزه‌های علمیه برای تقویت فعالیت‌های فرهنگی خود بهره گیرند تا در آینده شاهد رشد و شکوفایی دوچندان باشیم.
وی با اشاره به گسترش فعالیت ها و ماموریت های شهرداری گفت: شهرداری‌ها بیشترین ارتباط را به صورت مستقیم با مردم دارند و تلاش کنند برای تفریحات سالم افراد جامعه اقدامات خود را گسترش دهند.
این مدرس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم با اشاره به تاکیدهای روایات و آیات بر خدمت رسانی به مردم گفت: باید بدانیم که رشد فعالیت های فرهنگی، دینی و اعتقادی مردم بالاترین ارزش در پیشگاه خداوند است و در این باره باید دقت لازم را داشته باشیم.
وی با بیان این که فعالیت مثبت شهرداری ها در اهداف نظام تاثیر گذار است، تصریح کرد: شهرداری تهران می‌تواند الگویی برای همه کشورهای اسلامی و سایر شهرهای ایران باشد.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: رضایت مردم در تسریع فعالیت ها شهرداری ها است که در حقیقت انتظاری به جای می باشد و مسوولان نیز باید این موضوع را جدی بگیرند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نبوت در نهج البلاغه

نبوت در نهج البلاغه

همچنين در هدف اين پيام بحث مى كنيم، آيا هدف در اين حادثه چه بود: رفاه زندگى مادي، برداشتن فاصله طبقاتي، بالا بردن سطح انديشمندى و هوشمندي، مخالفت با قدرتها، با توجه به قدرتها؟، اينها سوالهائى ست كه براى شناختن آن حادثه، حادثه اى كه بى گمان يك واقعيت اجتماعى به حساب مى آيد، لازم است و پاسخ به اين سوالها روشنگر آن حادثه خواهد بود.
No image

نبوت شناسی

پزشك امت رسول الله صلى الله عليه و آله طبيب دوار بطبه، قدا حكم مراهمه، و اءحمى مواسمع، يضع ذلك حيث الحاحة اليه پيامبر خدا صلى الله عليه و آله پزشكى است سيار كه با طب خويش ‍ همواره به گردش مى پردازد و مرهم ها را به خوبى آماده ساخته و به هنگام نياز آنها را به كار مى برد.
ره آورد بعثت از منظر نهج البلاغهʂ)

ره آورد بعثت از منظر نهج البلاغه(2)

حضرت در خطبه اى ديگر اين نكته را متذكر مى شوند كه پيامبراكرم صلوات الله عليه در زماني ظهور نمودند كه هيچ پيامبر ديگرى حضور نداشته است." أرسله على حين فترة من الرسل، و طول هجعة من الأمم، و انتفاض من المبرم... ذلك القرآن فاستنطقوه."؛ خداوند پيامبر(ص) را هنگامى فرستاد كه پيامبران حضور نداشتند، و امت ها در خواب غفلت بودند، و رشته هاى دوستى و انسانيت از هم گسسته بود.
ره آورد بعثت از منظر نهج البلاغهʁ)

ره آورد بعثت از منظر نهج البلاغه(1)

آنان را در بهترين وديعتگاه به امانت نهاد و در شريف ترين قرارگاه جاي داد. آنان را از اصلاب كريم به رحم هايي پاكيزه منتقل گردانيد. هرگاه يكي از آنان از جهان رخت برمي بست ديگري براي اقامة دين خدا جاي او را مي گرفت. تا كرامت نبوت از سوي خداوند پاك نصيب محمد(ص) گرديد. او را از برترين معادن و عزيزترين سرزمين ها بيرون آورد؛ از درختي كه پيامبرانش را از آن برآورده، و امينان وحي خود را از آن گلچين كرده بود.
No image

بعثت از ديدگاه اميرالمؤمنين علیه السلام

آنان را در بهترين وديعتگاه به امانت نهاد و در شريف ترين قرارگاه جاي داد. آنان را از اصلاب كريم به رحم هايي پاكيزه منتقل گردانيد. هرگاه يكي از آنان از جهان رخت برمي بست ديگري براي اقامة دين خدا جاي او را مي گرفت. تا كرامت نبوت از سوي خداوند پاك نصيب محمد(ص) گرديد. او را از برترين معادن و عزيزترين سرزمين ها بيرون آورد؛ از درختي كه پيامبرانش را از آن برآورده، و امينان وحي خود را از آن گلچين كرده بود.
Powered by TayaCMS