دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

در مدرسه فیضیه قم برگزار شد؛ بزرگداشت سومین روز ارتحال آیت‌الله اشتهاردی

No image
در مدرسه فیضیه قم برگزار شد؛ بزرگداشت سومین روز ارتحال آیت‌الله اشتهاردی مراسم گرامیداشت سومین روز ارتحال آیت‌الله شیخ علی‌پناه اشتهاردی شب گذشته در مدرسه فیضیه قم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم گرامیداشت سومین روز ارتحال آیت الله شیخ علی پناه اشتهاردی شب گذشته با حضور حضرت آیت الله حسین نوری همدانی، آیت الله طاهری خرم آبادی، طلاب، فضلا و اقشار مختلف مردم در مدرسه فیضیه قم برگزار شد.
حجت الاسلام مرتضی صالحی خوانساری، از اساتید حوزه علمیه قم در این مراسم در سخنانی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی آیت‌الله اشتهاردی خاطر نشان کرد: ایشان از علمای متقی و دارای معنویتی خاص بود.
وی در ادامه افزود: آیت الله اشتهاردی از جمله الگوهای تربیت یافته در حوزه های علمیه و از استوانه های علمی و تربیتی حوزه بود.
حجت الاسلام صالحی خوانساری ادامه داد: آیت الله اشتهاردی هیچگاه به دنبال مطامع دنیوی نبود و بر نداشته های خود هیچ وقت تأسف نمی خورد.
مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم تصریح کرد: آیت الله اشتهاردی با وجود این که در مرتبه بالایی از علم و ایمان بود، ولی هیچ مرتبه ای برای خود قایل نبود و پس از نگارش 30 جلد شرح بر عروه الوثقی، در حوزه علمیه شرح لمعه تدریس می کرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: ایشان از ارادتمندان امام خمینی(ره) بود و پس از رحلت ایشان در روز 14 خرداد، از نخستین کسانی بود که به زیارت مرقد امام راحل رفت.
گفتنی است، مراسم بزرگداشت سومین روز ارتحال آیت‌الله اشتهاردی از سوی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، شورای عالی مدیریت حوزه علمیه، آستانه مقدسه حضرت معصومه(س)، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و دیگر نهادهای حوزوی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سینمای پناهنده ; به بهانه اکران فیلم سینمایی تگزاس

سینمای پناهنده ; به بهانه اکران فیلم سینمایی تگزاس

نمایش فیلم تگزاس در روزهای اخیر نشان می دهد که مسعود اطیابی تغییر بزرگی در رویه فیلمسازی خود داده است. او که پیش از این با فیلمی درباره حوادث هشتاد و هشت نشان داده بود که در فکر پرداختن به مسائل جدی و حرکت در راستای سینمای اجتماعی است، حالا با تگزاس به جریان فیلم های پرفروشی پیوسته که اتفاقا بر خلاف فیلم قبلی اش دچار موانع ممیزی و عدم مجوز اکران نشده و با توجه به فضای سینمای ایران، سود قابل توجه‌ی را به جیب تهیه کننده واریز می کند.
مصادره و ماجرای غم انگیز زن در سینما

مصادره و ماجرای غم انگیز زن در سینما

هنوز و بعد از گذشت حدود سه ماه از جشنواره فیلم فجر(سی و ششم) و دیدن فیلم سینمایی مصادره ، طعم تلخ تماشای آن هم زمان با اکران های نوروزی و فروش بالای این فیلم ذایقه ام را می آزارد. مصادره را شاید بتوان اروتیک ترین فیلم سینمای ایران پس از انقلاب برشمرد. این فیلم به شدت بیمار است و گویا به جز شوخی های سخیف جنسی حتی با دستمایه کردن یک کودک یا نوجوان راهی برای خندان و شادکردن مخاطبانش ندارد.
گل دادن درخت پیر ; نگاهی به فیلم خجالت نکش

گل دادن درخت پیر ; نگاهی به فیلم خجالت نکش

خجالت نکش، یک فیلم مفرح است. فرحبخشی این فیلم نه از شوخی ها و تکه کلام ها، بلکه به جهت دنیای درونی فیلم است. دنیایی که در آن کودکی متولد می شود و پیری و گذر سن، مانعی برای زایش نیست. در روستای کوچک و کم جمعیت مهمت اباد، 231 نفر زندگی می کنند و این فیلم به ما می گوید که این جمعیت چگونه به اندازه یک نفر بیشتر می شود.
خوک های آوازه خوان ; نگاهی به فیلم خوک

خوک های آوازه خوان ; نگاهی به فیلم خوک

اگر تلاش فیلم خوک در این است که یک کمدی متفاوت در سینمای ایران باشد، باید گفت که در این کار موفق شده است. این فیلم توجهی به شوخی ها کلامی و متدوال در سینمای طنز ندارد. تا حد زیادی می کوشد که از مزیت های واقعیت استفاده کند و در مناسبات انسانی و روابط فردی آدم ها دخل و تصرفی نکند و همزمان از سوی دیگر پیروزمندانه از میدان واقعیت بیرون بیاید بدون آنکه هیچ باج و امتیازی به آنچه که ما واقعیت صدایش می کنیم داده باشد؛ خوک خود را در واقعیت محدود نمی کند.
فیلشاه، آغاز راهی جریان‌ساز در انیمیشن بومی

فیلشاه، آغاز راهی جریان‌ساز در انیمیشن بومی

صحبت از انیمیشنی سینمایی است که در فرم، تکنیک و ارائه مفاهیم به استاندارهای جهانی نزدیک شده و سعی دارد به‌دور از شعار و کلیشه به یک مقطع تاریخی با رگه‌های دینی بپردازد و آغازکننده راهی جریان‌ساز برای صنعت سینمایی انیمیشن در ایران باشد.
Powered by TayaCMS