دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری نشست علمی لغت‌ شناسی در قم

No image
برگزاری نشست علمی لغت‌ شناسی در قم ، نشست علمی لغت شناسی از سوی معاونت پژوهش و گروه علمی‌تربیتی زبان و ادبیات عربی مدرسه‌ عالی امام خمینی(ره) در قم برگزار شد.
حجت‌الاسلام جزایری، مدیر گروه ادبیات عربی این مدرسه در سخنانی با اشاره به ضرورت برگزاری این نشست گفت: باتوجه به عربی بودن متون اصلی دینی، آشنایی با قواعد ادبیات عربی برای فهم بهتر متون ضروری است.
وی افزود: توجه به معانی واژگان مورد استفاده در متون دینی و تفاوت‌های معنایی آن‌ها در شرایط گوناگون، توجه به قوانین علم لغت مانند مراحل تکوین و تطور لغت عربی، حقیقت و مجاز، معانی باب‌ها، چگونگی استخراج معنا، اشتقاقات و ریشه‌یابی کلمات عربی اهمیت فراوانی دارد.
حجت الاسلام جزایری در ادامه با بیان این‌که توجه به معاجم لغوی از جهت میزان ارزش و اعتبار آن‌ها و نیز شیوه بهره‌گیری از این معاجم نیز ضرورت دارد، تصریح کرد: در همین راستا به زودی کارگاه آموزشی معاجم لغوی به وسیله‌ گروه علمی تربیتی زبان و ادبیات عربی در این مدرسه برگزار خواهد شد.
در این همایش همچنین از جایگاه علمی استاد سیاح تجلیل و متن مرقومه‌های حضرت امام خمینی(ره)، آیت‌الله رفیعی قزوینی و آیت‌الله میلانی، درباره وی و کتابش خوانده شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فرزند کمتر، یا زندگی بهتر؟ مسئله این است

فرزند کمتر، یا زندگی بهتر؟ مسئله این است

خجالت نکش در نگاه اول فیلم تقابل‌هاست در یک زمینه طنز که مدام به مخاطب یادآور می‌شود چه جای خنده؟ فیلم را می‌توان در چند مضمونِ دوگانه بیان و نقد کرد. همان مضامین دوگانه‌ای که ساختار روایی فیلم را هم می‌سازند: دوگانه روستایی – شهری، دوگانه‌ی سپهر سیاسی - زندگی روزمره، دوگانه‌ی برنامه‌ریزی‌های سیاست اجتماعی و در نهایت دوگانه اراده – تقدیر که سکانس‌های انتهایی فیلم را شکل می‌دهد.
ایستاده در غبار نگاهی به «لاتاری» اثر محمدحسین مهدویان

ایستاده در غبار نگاهی به «لاتاری» اثر محمدحسین مهدویان

«لاتاری» فیلم موفقی است در جذب مخاطب عمومی سینمای ایران و البته فتح گیشه. فیلمی که توانسته جمیع جوانب امر را در حوزه جذابیت بخشی اینچنینی به خوبی و با فراست فراهم کند و به مقصود رسد. لاتاری فیلم مخاطب عام است.
عشق امیر به نوشین ; یادداشتی بر فیلم لاتاری

عشق امیر به نوشین ; یادداشتی بر فیلم لاتاری

راجر ایبرت بزرگترین منتقد آمریکایی معتقد است کار فیلم، برانگیختن تفکر مخاطب است. فیلمی قابل اعتنا و نقد است که خواب آسوده را از مخاطب بستاند. قطعاً هر فیلمی نماینده انعکاس اندیشه در جامعه مقصد است. در حقیقت فیلم ها ارزش ها و حقایق فراموش شده جوامع را آشکار می سازند.
انسان های هم عصر ما ; نگاهی به فیلم خرگیوش

انسان های هم عصر ما ; نگاهی به فیلم خرگیوش

خرگیوش اولین فیلم مانی باغبانی تجربه‌ای قابل قبول است اما کاستی‎های بسیاری در پردازش موضوع‌هایی دارد که سعی کرده است در فیلم به آنها بپردازد؛ مقوله‎هایی مثل بیماری رو به مرگ نزدیکان، تلاش‌های علمی یک نخبه جوان، ازدواج‎های پنهانی و مفهوم شادی.
بازخوانی یک کمدی سیاسی ; نگاهی به فیلم مصادره

بازخوانی یک کمدی سیاسی ; نگاهی به فیلم مصادره

فیلم مصادره اولین ساخته مهران احمدی، بازیگر پر سابقه سینمای ایران، فیلمی کمدی است که تلاش می‎کند با تصویرگری برخی از معضلات فرهنگی جامعه از منظر متفاوتی به مقولاتی بپردازد که به طور جدی جامعه ایرانی معاصر را تهدید می‎کنند.
Powered by TayaCMS