دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تغییر ساعت رسمی از اول فروردین /برای لغو مصوبه مجلس تلاش می کنیم

No image
تغییر ساعت رسمی از اول فروردین /برای لغو مصوبه مجلس تلاش می کنیم سخنگوی دولت اعلام کرد دولت امسال قانون تغییر ساعت، مصوب مجلس شورای اسلامی را اجرا خواهد کرد و بر این اساس از ساعت 24 اول فروردین ساعت رسمی کشور یک ساعت به جلو کشیده می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر غلامحسین الهام سخنگوی دولت با بیان اینکه بررسیهای کارشناسانه دولت نشان می دهد که تغییر ساعت در نیمه نخست سال موجب افزایش مصرف برق می شود ، افزود : با تغییر ساعت هزینه های مالی پنهان دیگری از جمله برای تنظیم و هماهنگی ساعت پروازهای بین المللی و تنظیم و تطبیق ساعات کار بانکها و موسسات مالی با خارج از کشور و ... ایجاد می شود.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه تفاوت افق میان شرق و غرب کشور پهناور عزیزمان بیش از یکساعت است ، گفت : این امر مردم را در نقاط مختلف کشور از نظر تنظیم ساعات کاری و تعیین اوقات شرعی در فصول مختلف دچار زحمت می کند در حالی که مردم عزیز ما در این دو سال از تثبیت ساعت رسمی کشور احساس راحتی و رضایت داشتند.
الهام با تاکید بر اینکه دولت هیچ تمایلی برای به رنج انداختن مردم ندارد، گفت : مع الوصف مجلس محترم با تصویب طرح تغییر ساعت در مورد ساعت رسمی کشور وضع جدیدی ایجاد کرد که نیازی به مداخله دولت نباشد یعنی مصوبه مجلس تنها اعلام وضعیتی است که خود به خود تحقق می یابد و لذا ساعت به طور قهری به جلو کشیده خواهد شد.
سخنگوی دولت تصریح کرد : هر چند تغییر ساعت از ساعت 24 اول فروردین اجرا خواهد شد ولی دولت به دلیل جلوگیری از آثار منفی مالی و اجتماعی آن تلاش قانونی خود را برای لغو مصوبه مجلس پیگیری خواهد کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فرزند کمتر، یا زندگی بهتر؟ مسئله این است

فرزند کمتر، یا زندگی بهتر؟ مسئله این است

خجالت نکش در نگاه اول فیلم تقابل‌هاست در یک زمینه طنز که مدام به مخاطب یادآور می‌شود چه جای خنده؟ فیلم را می‌توان در چند مضمونِ دوگانه بیان و نقد کرد. همان مضامین دوگانه‌ای که ساختار روایی فیلم را هم می‌سازند: دوگانه روستایی – شهری، دوگانه‌ی سپهر سیاسی - زندگی روزمره، دوگانه‌ی برنامه‌ریزی‌های سیاست اجتماعی و در نهایت دوگانه اراده – تقدیر که سکانس‌های انتهایی فیلم را شکل می‌دهد.
ایستاده در غبار نگاهی به «لاتاری» اثر محمدحسین مهدویان

ایستاده در غبار نگاهی به «لاتاری» اثر محمدحسین مهدویان

«لاتاری» فیلم موفقی است در جذب مخاطب عمومی سینمای ایران و البته فتح گیشه. فیلمی که توانسته جمیع جوانب امر را در حوزه جذابیت بخشی اینچنینی به خوبی و با فراست فراهم کند و به مقصود رسد. لاتاری فیلم مخاطب عام است.
عشق امیر به نوشین ; یادداشتی بر فیلم لاتاری

عشق امیر به نوشین ; یادداشتی بر فیلم لاتاری

راجر ایبرت بزرگترین منتقد آمریکایی معتقد است کار فیلم، برانگیختن تفکر مخاطب است. فیلمی قابل اعتنا و نقد است که خواب آسوده را از مخاطب بستاند. قطعاً هر فیلمی نماینده انعکاس اندیشه در جامعه مقصد است. در حقیقت فیلم ها ارزش ها و حقایق فراموش شده جوامع را آشکار می سازند.
انسان های هم عصر ما ; نگاهی به فیلم خرگیوش

انسان های هم عصر ما ; نگاهی به فیلم خرگیوش

خرگیوش اولین فیلم مانی باغبانی تجربه‌ای قابل قبول است اما کاستی‎های بسیاری در پردازش موضوع‌هایی دارد که سعی کرده است در فیلم به آنها بپردازد؛ مقوله‎هایی مثل بیماری رو به مرگ نزدیکان، تلاش‌های علمی یک نخبه جوان، ازدواج‎های پنهانی و مفهوم شادی.
بازخوانی یک کمدی سیاسی ; نگاهی به فیلم مصادره

بازخوانی یک کمدی سیاسی ; نگاهی به فیلم مصادره

فیلم مصادره اولین ساخته مهران احمدی، بازیگر پر سابقه سینمای ایران، فیلمی کمدی است که تلاش می‎کند با تصویرگری برخی از معضلات فرهنگی جامعه از منظر متفاوتی به مقولاتی بپردازد که به طور جدی جامعه ایرانی معاصر را تهدید می‎کنند.
Powered by TayaCMS