دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

فهرست‌نویسی کتابخانه ملی ارمنستان منتشر شد

No image
فهرست‌نویسی کتابخانه ملی ارمنستان منتشر شد رایزنی فرهنگی ایران در ارمنستان مجموعه نتایج تحقیقات خود را با عنوان "فهرست نویسی توصیفی و توضیحی کتابخانه ملی ارمنستان در موضوع اسلام و اسلام شناسی" به زبان فارسی منتشر کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، بر اساس نتایج این تحقیقات کلیه کتابهای مرتبط با این موضوع در کتابخانه ملی ارمنستان مورد بررسی قرار گرفت.
«فهرست نویسی توصیفی و توضیحی کتابخانه ملی ارمنستان در موضوع اسلام و اسلام شناسی» با شمارگانی محدود در 77 صفحه و در چهار بخش «کتابهای موجود به زبان روسی»، «قرآن به زبان روسی»، «کتابهای موجود به زبان ارمنی» و «کتابهای موجود به زبان فارسی و عربی» منتشر شده است.
بنابر یافته های این تحقیق اکثر کتابهای موجود در کتابخانه ملی ارمنستان در موضوع اسلام و اسلام شناسی در دوران شوروی سابق چاپ شده و با توجه به نحوه نگرش مارکسیستی حاکم بر تدوین کتابهای آن دوران بیشتر آنها فاقد ارزش علمی است.
قبلاً نیز این رایزنی کتابخانه مرکزی دانشگاه دولتی ایروان را در موضوع ایران مورد بررسی قرار داده و نتایج آن را منتشر کرده بود.
با توجه به بررسی های صورت گرفته مشخص شد که پس از استقلال ارمنستان و ایجاد روابط گسترده میان ایران و این کشور، هر چند برخی دانشگاه ها و مدارس ارمنستان و به ویژه بخش ایران شناسی دانشگاه دولتی ایروان مورد توجه بوده و کتابخانه آنها به صورت جدی تقویت شده ولی متاسفانه کتابخانه های اصلی نظیر کتابخانه ملی ارمنستان و کتابخانه علمی دانشگاه دولتی ایروان مغفول واقع شده است.

منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فرزند کمتر، یا زندگی بهتر؟ مسئله این است

فرزند کمتر، یا زندگی بهتر؟ مسئله این است

خجالت نکش در نگاه اول فیلم تقابل‌هاست در یک زمینه طنز که مدام به مخاطب یادآور می‌شود چه جای خنده؟ فیلم را می‌توان در چند مضمونِ دوگانه بیان و نقد کرد. همان مضامین دوگانه‌ای که ساختار روایی فیلم را هم می‌سازند: دوگانه روستایی – شهری، دوگانه‌ی سپهر سیاسی - زندگی روزمره، دوگانه‌ی برنامه‌ریزی‌های سیاست اجتماعی و در نهایت دوگانه اراده – تقدیر که سکانس‌های انتهایی فیلم را شکل می‌دهد.
ایستاده در غبار نگاهی به «لاتاری» اثر محمدحسین مهدویان

ایستاده در غبار نگاهی به «لاتاری» اثر محمدحسین مهدویان

«لاتاری» فیلم موفقی است در جذب مخاطب عمومی سینمای ایران و البته فتح گیشه. فیلمی که توانسته جمیع جوانب امر را در حوزه جذابیت بخشی اینچنینی به خوبی و با فراست فراهم کند و به مقصود رسد. لاتاری فیلم مخاطب عام است.
عشق امیر به نوشین ; یادداشتی بر فیلم لاتاری

عشق امیر به نوشین ; یادداشتی بر فیلم لاتاری

راجر ایبرت بزرگترین منتقد آمریکایی معتقد است کار فیلم، برانگیختن تفکر مخاطب است. فیلمی قابل اعتنا و نقد است که خواب آسوده را از مخاطب بستاند. قطعاً هر فیلمی نماینده انعکاس اندیشه در جامعه مقصد است. در حقیقت فیلم ها ارزش ها و حقایق فراموش شده جوامع را آشکار می سازند.
انسان های هم عصر ما ; نگاهی به فیلم خرگیوش

انسان های هم عصر ما ; نگاهی به فیلم خرگیوش

خرگیوش اولین فیلم مانی باغبانی تجربه‌ای قابل قبول است اما کاستی‎های بسیاری در پردازش موضوع‌هایی دارد که سعی کرده است در فیلم به آنها بپردازد؛ مقوله‎هایی مثل بیماری رو به مرگ نزدیکان، تلاش‌های علمی یک نخبه جوان، ازدواج‎های پنهانی و مفهوم شادی.
بازخوانی یک کمدی سیاسی ; نگاهی به فیلم مصادره

بازخوانی یک کمدی سیاسی ; نگاهی به فیلم مصادره

فیلم مصادره اولین ساخته مهران احمدی، بازیگر پر سابقه سینمای ایران، فیلمی کمدی است که تلاش می‎کند با تصویرگری برخی از معضلات فرهنگی جامعه از منظر متفاوتی به مقولاتی بپردازد که به طور جدی جامعه ایرانی معاصر را تهدید می‎کنند.
Powered by TayaCMS