دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر حضرت آیت الله حسن حسن زاده آملى درباره میرزا حسن کرمانشاهی

No image
نظر حضرت آیت الله حسن حسن زاده آملى درباره میرزا حسن کرمانشاهی

حضرت آیت الله حسن حسن زاده آملى مى فرماید:

«از زمان حکیم بزرگ، استاد الحکماء و الفلاسفه، ملاّ على نورى مازندرانى ـ رضوان الله تعالى علیه ـ تا کنون، هر چند علماى الهى که همه آنان و یا اکثرشان از شاگردان به واسطه یا مع الواسطه همین حکیم متألّه ملاّعلى نورى اند ] و [ بر کرسى شریعت غّراء، معارف حقه محمّدیه را بر نفوس مستعده، القا مى فرمودند و علم پرورى و عالم پرورى مى نمودند، لکن مرحوم ملاّعلى نورى و حکیم سبزوارى، در تعلیم حکمت متعالیه و تدریس کتب صدرالمتألهین و مرحوم آقامیرزا محمّدرضا قمشه اى و آقامیرزاهاشم اشکورى در تعلیم حقایق عرفانیه و تدریس صحف محیى الدّین عربى و مرحوم میرزاحسن کرمانشاهى در تعلیم حکمت مشاء وتدریس زبرشیخ رئیس، شاخص بوده اند و در شاگرد پرورى و نشر اصول معارف انسانى، ممتاز. هر یک در فن دیگرى، کمال تبحر را داشته است جز این که در یک سمت شهرت یافته است با حفظ این که و الذین اوتوا العلم درجات[23].

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

فرزند کمتر، یا زندگی بهتر؟ مسئله این است

فرزند کمتر، یا زندگی بهتر؟ مسئله این است

خجالت نکش در نگاه اول فیلم تقابل‌هاست در یک زمینه طنز که مدام به مخاطب یادآور می‌شود چه جای خنده؟ فیلم را می‌توان در چند مضمونِ دوگانه بیان و نقد کرد. همان مضامین دوگانه‌ای که ساختار روایی فیلم را هم می‌سازند: دوگانه روستایی – شهری، دوگانه‌ی سپهر سیاسی - زندگی روزمره، دوگانه‌ی برنامه‌ریزی‌های سیاست اجتماعی و در نهایت دوگانه اراده – تقدیر که سکانس‌های انتهایی فیلم را شکل می‌دهد.
ایستاده در غبار نگاهی به «لاتاری» اثر محمدحسین مهدویان

ایستاده در غبار نگاهی به «لاتاری» اثر محمدحسین مهدویان

«لاتاری» فیلم موفقی است در جذب مخاطب عمومی سینمای ایران و البته فتح گیشه. فیلمی که توانسته جمیع جوانب امر را در حوزه جذابیت بخشی اینچنینی به خوبی و با فراست فراهم کند و به مقصود رسد. لاتاری فیلم مخاطب عام است.
عشق امیر به نوشین ; یادداشتی بر فیلم لاتاری

عشق امیر به نوشین ; یادداشتی بر فیلم لاتاری

راجر ایبرت بزرگترین منتقد آمریکایی معتقد است کار فیلم، برانگیختن تفکر مخاطب است. فیلمی قابل اعتنا و نقد است که خواب آسوده را از مخاطب بستاند. قطعاً هر فیلمی نماینده انعکاس اندیشه در جامعه مقصد است. در حقیقت فیلم ها ارزش ها و حقایق فراموش شده جوامع را آشکار می سازند.
انسان های هم عصر ما ; نگاهی به فیلم خرگیوش

انسان های هم عصر ما ; نگاهی به فیلم خرگیوش

خرگیوش اولین فیلم مانی باغبانی تجربه‌ای قابل قبول است اما کاستی‎های بسیاری در پردازش موضوع‌هایی دارد که سعی کرده است در فیلم به آنها بپردازد؛ مقوله‎هایی مثل بیماری رو به مرگ نزدیکان، تلاش‌های علمی یک نخبه جوان، ازدواج‎های پنهانی و مفهوم شادی.
بازخوانی یک کمدی سیاسی ; نگاهی به فیلم مصادره

بازخوانی یک کمدی سیاسی ; نگاهی به فیلم مصادره

فیلم مصادره اولین ساخته مهران احمدی، بازیگر پر سابقه سینمای ایران، فیلمی کمدی است که تلاش می‎کند با تصویرگری برخی از معضلات فرهنگی جامعه از منظر متفاوتی به مقولاتی بپردازد که به طور جدی جامعه ایرانی معاصر را تهدید می‎کنند.
Powered by TayaCMS