دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

یازدهم تیرماه برگزار می‌شود؛ نشست تحلیل گفتمانی وحدت در حوزه علمیه قم

No image
یازدهم تیرماه برگزار می‌شود؛ نشست تحلیل گفتمانی وحدت در حوزه علمیه قم جلسه نقد و مناظره علمی با موضوع تحلیل گفتمانی وحدت از سوی دفتر جنبش نرم‌افزاری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می‌شود.
عبدالمجید مبلغی، سرپرست دفتر جنبش نرم‌افزاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در گفت ‌و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، از برگزاری جلسه نقد و مناظره علمی با موضوع«تحلیل گفتمانی وحدت» خبر داد.
وی افزود: در این نشست علمی، دکتر صادق حقیقت به طرح دیدگاه‌های خود می‌پردازد و حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه و دکتر محمدحسین امیراردوش برای نقد و نظر در جلسه حضور دارند.
مبلغی گفت: این نشست، سه‌شنبه، یازدهم تیرماه، از ساعت 10:30، در سالن همایش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار می شود.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فرزند کمتر، یا زندگی بهتر؟ مسئله این است

فرزند کمتر، یا زندگی بهتر؟ مسئله این است

خجالت نکش در نگاه اول فیلم تقابل‌هاست در یک زمینه طنز که مدام به مخاطب یادآور می‌شود چه جای خنده؟ فیلم را می‌توان در چند مضمونِ دوگانه بیان و نقد کرد. همان مضامین دوگانه‌ای که ساختار روایی فیلم را هم می‌سازند: دوگانه روستایی – شهری، دوگانه‌ی سپهر سیاسی - زندگی روزمره، دوگانه‌ی برنامه‌ریزی‌های سیاست اجتماعی و در نهایت دوگانه اراده – تقدیر که سکانس‌های انتهایی فیلم را شکل می‌دهد.
ایستاده در غبار نگاهی به «لاتاری» اثر محمدحسین مهدویان

ایستاده در غبار نگاهی به «لاتاری» اثر محمدحسین مهدویان

«لاتاری» فیلم موفقی است در جذب مخاطب عمومی سینمای ایران و البته فتح گیشه. فیلمی که توانسته جمیع جوانب امر را در حوزه جذابیت بخشی اینچنینی به خوبی و با فراست فراهم کند و به مقصود رسد. لاتاری فیلم مخاطب عام است.
عشق امیر به نوشین ; یادداشتی بر فیلم لاتاری

عشق امیر به نوشین ; یادداشتی بر فیلم لاتاری

راجر ایبرت بزرگترین منتقد آمریکایی معتقد است کار فیلم، برانگیختن تفکر مخاطب است. فیلمی قابل اعتنا و نقد است که خواب آسوده را از مخاطب بستاند. قطعاً هر فیلمی نماینده انعکاس اندیشه در جامعه مقصد است. در حقیقت فیلم ها ارزش ها و حقایق فراموش شده جوامع را آشکار می سازند.
انسان های هم عصر ما ; نگاهی به فیلم خرگیوش

انسان های هم عصر ما ; نگاهی به فیلم خرگیوش

خرگیوش اولین فیلم مانی باغبانی تجربه‌ای قابل قبول است اما کاستی‎های بسیاری در پردازش موضوع‌هایی دارد که سعی کرده است در فیلم به آنها بپردازد؛ مقوله‎هایی مثل بیماری رو به مرگ نزدیکان، تلاش‌های علمی یک نخبه جوان، ازدواج‎های پنهانی و مفهوم شادی.
بازخوانی یک کمدی سیاسی ; نگاهی به فیلم مصادره

بازخوانی یک کمدی سیاسی ; نگاهی به فیلم مصادره

فیلم مصادره اولین ساخته مهران احمدی، بازیگر پر سابقه سینمای ایران، فیلمی کمدی است که تلاش می‎کند با تصویرگری برخی از معضلات فرهنگی جامعه از منظر متفاوتی به مقولاتی بپردازد که به طور جدی جامعه ایرانی معاصر را تهدید می‎کنند.
Powered by TayaCMS