دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری کارگاه آموزشی ویژه همسران طلاب و شاغلین حوزه علمیه خراسان

No image
برگزاری کارگاه آموزشی ویژه همسران طلاب و شاغلین حوزه علمیه خراسان کارگاه آموزشی و تربیتی کودکان، ویژه همسران طلاب و شاغلین حوزه علمیه خراسان، به همت مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان برگزار می شود.
خانم اصغری، مسوول برنامه ریزی و خدمات آموزشی مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، از برگزاری کارگاه آموزشی و تربیتی کودکان ویژه همسران طلاب و شاغلین حوزه علمیه خراسان در مشهد خبرداد و افزود: این کارگاه به مدت شش روز و به صورت رایگان برگزار می شود.
وی با بیان اینکه کارگاه آموزشی و تربیتی کودکان با توجه به نیاز جامعه و درخواست خانواده ها برنامه ریزی شده است، تصریح کرد: در این کارگاه، موضوعات اصلاح و تغییرات رفتاری در کودکان و مراحل رشد از تولد تا 13سالگی باحضور استاد طحان پور از ساعت نه تا دوازده 24 تیرماه، شکل گیری مفاهیم دینی و اثرات آن در تربیت کودک با حضور استاد مولودی از ساعت نه تا دوازده 25 تیرماه، اهمیت و ضرورت بازی و چگونگی شکوفا کردن خلاقیت در کودکان، خواب کودکان و چگونگی آمورش انجام امور شخصی با حضور استاد پاکدامن از ساعت 16 تا 18روزهای 29و31 تیرماه و یکم مردادماه و راه های افزایش عزت نفس در کودکان باحضور استاد خضری از ساعت نه تا یازده دوم مردادماه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: نام نویسی از علاقه مندان شرکت در این کارگاه تا روز 23تیرماه در ساعات اداری در محل مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان واقع در مشهد ـ خیابا آزادی ـ آزادی 23 انجام می شود. همچنین شماره تلفن 0511-2220008 در ساعات اداری، جهت کسب اطلاع بیشتر آماده پاسخگویی می باشد.
گفتنی است، کارگاه آموزشی و تربیتی کودکان، ویژه همسران طلاب و شاغلین حوزه علمیه خراسان از 24 تیرماه در محل سالن اجتماعات مدرسه علمیه حضرت رقیه(س) مشهد واقع در چهارراه خواجه ربیع ـ خیابان حسین باشی 6 برگزار می گردد.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

دعا در نهج البلاغه

(به فرزندش امام حسن عليه السلام فرمود): در سؤال (حاجت) از پروردگارت اخلاص داشته باش؛ زيرا بخشش و محروم ساختن در دست اوست.
No image

عبادت و نیایش از دیدگاه نهج البلاغه

و اما این كه هر كارفرما كه مزدى مى‏ دهد به خاطر بهره‏اى است كه از كار كارگر مى ‏برد و كارفرماى ملك و ملكوت چه بهره‏اى مى‏تواند از كار بنده ضعیف ناتوان خود ببرد، و هم این‌ كه فرضاً اجر و مزد از جانب آن كارفرماى بزرگ به صورت تفضل و بخشش انجام گیرد پس چرا این تفضل بدون صرف مقدارى انرژى كار به او داده نمى ‏شود، مسأله‏ اى است كه براى این چنین عابدهایى هرگز مطرح نیست.
خدایا! ببخش!

خدایا! ببخش!

به آن نديدى. الهى! آنچه را كه به زبانم به تو تقرب جستم ولى دلم برخلاف آن بود بر من ببخش! الهى! اشارات چشم، و سخنان بيهوده، و مشتهيات دل
خدایا! چهارپايان ما تشنه اند!

خدایا! چهارپايان ما تشنه اند!

و ابرهاى باران دار به ما پشت كرده، و تو اميد هر غمزده اى، و برآورنده حاجت هر حاجتمندی. در اين زمان كه مردم ما نااميدند، و ابرها باران نداده اند، و چرندگان از بين رفته اند، از تو مى خواهيم كه ما را به اعمال زشتمان مؤاخذه نكنى، و به گناهانمان نگيرى. الهى! با ابر
خدایا! حرمتم را به تنگدستى نشكن

خدایا! حرمتم را به تنگدستى نشكن

دچار آيم، و به بدگويى آن كه از بخشيدن به من دريغ ورزد مبتلا گردم، و تو ماوراى اين همه، اختيـاردار بخشش و منـعى، چـه اينـكه بـر هـر چيـز تـوانـايـى.
Powered by TayaCMS