دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مردان فولادین حضرت مهدی(عج)

امام صادق (علیه السلام) فرمودند: «آن هنگام که پرچم مهدی (عج) به اهتزاز درآید، مؤمنی نخواهد ماند، مگر آنکه قلبش از پاره های فولاد محکم تر شود و نیروی 40 مرد به وی عطا گردد» (نعمانی، الغیبه، ص 167)
مردان فولادین حضرت مهدی(عج)
مردان فولادین حضرت مهدی(عج)

قال الصادق (علیه السلام):

«فَإذا هَزَّها لَم یَبقَ مُؤمِنٌ إلَّا صارَ قَلبُهُ أشَدَّ مِن زُبر الحَدید وَاُعطیَ قُوَّةَ أربَعین رَجُلاً»

(نعمانی،‌ الغیبه،‌ ص 167)

امام صادق (علیه السلام) فرمودند:

«آن هنگام که پرچم مهدی (عج) به اهتزاز درآید، مؤمنی نخواهد ماند، مگر آنکه قلبش از پاره‌های فولاد محکم‌تر شود و نیروی 40 مرد به وی عطا گردد»

توضیح:

«ویژگی‌ مهدی باوران»

یاران امام زمان (عج)، علاوه بر آنکه در اوج توانمندی‌های روحی و معنوی می‌باشند، بدن‌هایی نیرومند و قوی و آماده دارند. این نیرو و قوت، به برکت ظهور امام زمان (روحی فداه)، به اوج خواهد رسید، تا جایی که هر یک از یاران حضرتش، توان و نیروی 40 مرد را می‌یابد.

بی‌شک، ورزش و فعالیت‌های منظم و هدفمند بدنی، از ضروریات لازم برای رسیدن به بدنی سالم و نیرومند است. در میان تمام فعالیت‌های ورزشی، ورزش‌های شنا، کوهنوردی، راه‌پیمایی، سوارکاری، تیراندازی، کشتی و ورزش‌های رزمی مورد تأکید پیشوایان ما قرار گرفته است. همچنین نرمش صبحگاهی، ماساژ عضلات، ماساژ پوست سر، روغن مالیدن به بدن و پوست سر و صورت، استحمام و... از دیگر فعالیت‌های بدنی است که فراوان مورد تاکید ائمه اطهار (علیهم‌السلام) قرار گرفته است.

آری، ورزش و تربیت بدنی، برای تقویت اراده و تربیت روحی لازم است. از این رو ورزش برای همگان، به ویژه برای جوانان، لازم و ضروری است؛ چنانچه رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند: «جوان موفق، کسی است که خوب درس بخواند، خوب ورزش کند و خوب تهذیب نماید».

مژده آمد از قدوم آن که دل جویای اوست

جان به استقبالش آمد، آن که جان ماوای اوست

قوّت چهل مرد دارد، دست چون بیرون کند

عظم اشجار را از جا کند، گر رای اوست

«فیض کاشانی»

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

دعا در نهج البلاغه

(به فرزندش امام حسن عليه السلام فرمود): در سؤال (حاجت) از پروردگارت اخلاص داشته باش؛ زيرا بخشش و محروم ساختن در دست اوست.
No image

عبادت و نیایش از دیدگاه نهج البلاغه

و اما این كه هر كارفرما كه مزدى مى‏ دهد به خاطر بهره‏اى است كه از كار كارگر مى ‏برد و كارفرماى ملك و ملكوت چه بهره‏اى مى‏تواند از كار بنده ضعیف ناتوان خود ببرد، و هم این‌ كه فرضاً اجر و مزد از جانب آن كارفرماى بزرگ به صورت تفضل و بخشش انجام گیرد پس چرا این تفضل بدون صرف مقدارى انرژى كار به او داده نمى ‏شود، مسأله‏ اى است كه براى این چنین عابدهایى هرگز مطرح نیست.
خدایا! ببخش!

خدایا! ببخش!

به آن نديدى. الهى! آنچه را كه به زبانم به تو تقرب جستم ولى دلم برخلاف آن بود بر من ببخش! الهى! اشارات چشم، و سخنان بيهوده، و مشتهيات دل
خدایا! چهارپايان ما تشنه اند!

خدایا! چهارپايان ما تشنه اند!

و ابرهاى باران دار به ما پشت كرده، و تو اميد هر غمزده اى، و برآورنده حاجت هر حاجتمندی. در اين زمان كه مردم ما نااميدند، و ابرها باران نداده اند، و چرندگان از بين رفته اند، از تو مى خواهيم كه ما را به اعمال زشتمان مؤاخذه نكنى، و به گناهانمان نگيرى. الهى! با ابر
خدایا! حرمتم را به تنگدستى نشكن

خدایا! حرمتم را به تنگدستى نشكن

دچار آيم، و به بدگويى آن كه از بخشيدن به من دريغ ورزد مبتلا گردم، و تو ماوراى اين همه، اختيـاردار بخشش و منـعى، چـه اينـكه بـر هـر چيـز تـوانـايـى.
Powered by TayaCMS