دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

محتوای قرآنی ویژه دوره پیش‌دبستانی تدوین می‌شود

No image
محتوای قرآنی ویژه دوره پیش‌دبستانی تدوین می‌شود گروه فعالیت‌های قرآنی: سازمان دارالقرآن کریم کشور در ادامه فعالیت‌های خود اقدام به تدوین و تهیه محتوای قرآن دوره پیش‌دبستانی کرده است.
«داود تک فلاح» مدیرکل طرح و برنامه سازمان دارالقرآن کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: محتوای قرآنی ویژه دوره پیش‌دبستانی، توسط سازمان دارالقرآن و با کمک آموزش و پرورش در آینده نزدیک آماده و در سطح مهد‌های قرآنی و دوره‌های پیش‌دبستانی اجرا خواهد شد.
مدیرکل طرح و برنامه سازمان دارالقرآن کشور در ادامه افزود: با توجه به این موضوع که آموزش و توجه به قرآن باید از اوان کودکی آغاز و مورد توجه واقع شود تا عمل به احکام قرآن در تمامی مقاطع زندگی جاری و ثابت باشد، برگزاری چنین دوره‌هایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
وی با اشاره به برگزاری دو دوره آموزش مجازی قرآن در سال گذشته، بیان کرد: دوره‌های مجازی آموزش قرآن، امسال با وسعت بیشتری ادامه و از لحاظ کمیت و کیفیت ارتقاء خواهند یافت، همچنین ارتقاء و پشتیبانی از سایت «تلاوت» به عنوان یکی از بزرگترین مرجع قرآنی را، از دیگر برنامه‌های این مرکز قرار داده‌ایم.
تک‌فلاح:
هفتمین همایش سراسری ناشران قرآن کریم نیز در سال جاری برگزار خواهد شد و فاز دوم تصحیح مکانیزه قرآن نیز امسال به فعالیت‌ خود ادامه می‌دهد تا زمان ارجاع قرآن‌های تصحیح شده به ناشران به حداقل برسد.
مدیر کل طرح و برنامه سازمان دارالقرآن کشور حمایت از تجهیز کتابخانه‌های تخصصی و مراکز قرآنی را نیز از جمله برنامه‌های مشخص شده در سال جدید برشمرد و گفت: کتاب‌های راهنما برای فعالان قرآنی با عنایت به تجربه 27 ساله سازمان دارالقرآن در دست تهیه است و در اختیار علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.
تک‌فلاح در ادامه تصریح کرد: برگزاری، تربیت و تأمین نیروهای متخصص قرآنی، برگزاری کارگا‌ه‌های آموزشی و دوره ارتقاء سطح حافظان و قاریان ویژه استان‌های محروم از برنامه‌های مدون سال جاری سازمان دارالقرآن کریم است.
وی در ادامه اعلام کرد: برگزاری مسابقات و همایش‌های قرآنی از دیگر برنامه‌های سازمان است که در سال گذشته با عنوان مسابقه نورالمبین انجام گرفت و امسال نیز شاهد برگزار مسابقه قرآنی«نورالهدی» با رویکرد جدید و تأکید بر مقوله تفسیر قرآن خواهیم بود.
تک‌فلاح دارالقرآن را مسئول کمیته قرآن دهه فجر اعلام و بیان کرد: این برنامه امسال با کمک و همکاری 20 موسسه، سازمان و نهاد کشوری ساماندهی خواهد شد تا مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران هر چه باشکوه‌تر برگزار شود.
وی به برگزاری مراسم تکریم از چهره‌های قرآنی اشاره و بیان کرد: هفتمین همایش سراسری ناشران قرآن کریم نیز در سال جاری برگزار خواهد شد و فاز دوم تصحیح مکانیزه قرآن نیز امسال به فعالیت‌ خود ادامه می‌دهد تا زمان ارجاع قرآن‌های تصحیح شده به ناشران به حداقل برسد.
مدیر کل طرح و برنامه سازمان دارالقرآن کشور، نظارت و ارزشیابی ادارات تبلیغات اسلامی کشور، ساماندهی، هدایت و حمایت اتحادیه قرآنی مردمی را گام موثری اعلام کرد که در سال جاری پیگیری خواهد شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

استغاثه از دیدگاه وهابیت

از موضوعاتی که در طول تاریخ بین همه مسلمانان رایج بوده،موضوع استغاثه و درخواست حاجت از اولیای الهی است که مورد قبول همه مسلمانان (جز وهابیت) می‌باشد که این عمل را مشروع و جایز می‌دانند در حقیقت انسان با استغاثه نمودن، وجود مقدس پیامبر(ص) و ائمه معصومین (ع) را واسطه فیض قرار می‌دهد...
No image

ابن تیمیه

از جمله کسانی که در طول چند قرن اخیر، مورد توجه وهابیون قرار گرفته و برای او ارزش فراوانی قائل شده‌اند؛احمد بن عبدالحلیم معروف به «ابن تیمیه» است.
No image

حصنی دمشقی و نقد ابن تیمیه

همواره نقد شخصیت‌های علمی مذاهب اسلامی به خصوص علمای اهل سنت تاثیر به سزایی در شناخت فرقه وهابیت و بنیانگذار فکری وی یعنی ابن تیمیه دارد در این مقاله به نظر یکی از علمای مذهب شافعی به نام حصنی دمشقی پیرامون ابن تیمیه و فتاوای وی می‌پردازم.
No image

عبدالعزیزبن باز

یکی از علمای وهابیت که نقش مهمی در احیای تفکٌرات، ابن‌تیمیه و شاگردش ابن قیم جوزیه و محمدبن عبدالوهاب داشته است، عبدالعزیز بن باز است که نزد وهابیان به مفتی اعظم مشهور است برای اینکه بیشتر با او آشنا شویم زندگی‌نامه، فعالیت‌ها، فتواها ‌و تفکرات او را مرور می‌کنیم.
No image

محمد ناصر الدین البانی

یکی از علمای معاصر وهابیٌت که در علوم حدیث در بین وهابیٌان دارای شهرت بسزایی است،‌ شیخ محمد ناصرالدین البانی می‌باشد که مورد احترام خاصٌ آن‌ها می‌باشد...
Powered by TayaCMS