دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تصویب کلیات سیاستهای زیست فناوری

No image
تصویب کلیات سیاستهای زیست فناوری کلیات سیاستها و راهبردهای زیست فناوری در جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی که به ریاست دکتر حداد عادل رئیس مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد به تصویب رسید.
به گزارش خبرگزاری مهر، در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت زیست فناوری در کشور ارائه و دستاوردهای آن در زمینه های پزشکی، دامپزشکی، کشاورزی، محیط زیست و صنعت تشریح شد.
بر اساس این گزارش هم اکنون 120 دانشگاه و 40 پژوهشگاه و مرکز تحقیقاتی و 81 مرکز خصوصی در حوزه زیست فناوری مشغول تحقیق و تولید در کشور هستند.
تا پایان سال 85 تعداد مقالات علمی و پژوهشی داخلی در زمینه زیست فناوری 1427 مقاله و تعداد مقالات ISI این حوزه 633 مقاله بوده است و بیش از 92 مورد فراورده بیولوژیک در کشور تولید و محصول مورد نظر در بازار عرضه و یا خدمات مربوطه در کشور راه اندازی شده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موانع همراهی امام حسین علیه السلام

در این بخش "موانع همراهی امام حسین علیه السلام " بیان شده است.
No image

غفلت از یاد خدا، اولین عامل تحقق حادثه کربلا

در این بخش موضوع "غفلت از یاد خدا، اولین عامل تحقق حادثه کربلا " بیان شده است.
No image

دلایل وقوع حادثه کربلا

در این بخش به "دلایل وقوع حادثه کربلا" پرداخته شده است.
No image

حب دنیا، ریشه مقابله مسلمین با سید الشهدا

در این بخش موضوع "حب دنیا، ریشه مقابله مسلمین با سید الشهدا" بیان شده است.
Powered by TayaCMS