دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

السیوف البارقه او تنبیه اصحاب الخرقه

No image
السیوف البارقه او تنبیه اصحاب الخرقه وى در مقدمه کتاب خود یادآور مى‌شود که کتاب کشف الاشتباه در کجروى‌هاى اصحاب خانقاه مورد توجه صوفى‌ها قرار گرفته و فریاد اعتراض آن‌ها بلند شده است. مؤلف براى این که مشخص کند او تنها کسى نیست که بر علیه صوفیه قلم به دست مى‌گیرد، نام 124 کتاب را که بر علیه صوفیه از جانب عالمان بزرگ شیعه تألیف شده ذکر مى‌کند. مؤلف در این کتاب احوال اشخاصى که به تصوف متهم هستند را بررسى و برخى را تبرئه و تصوّف برخى را اثبات مى‌کند

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

بررسی تطبیقی دوران امامت امام حسن مجتبی و امام حسین(عليهم السلام)

در مطالعه تاريخ و شرايط زماني سالهاي بعد از شهادت امير المؤمنين عليه السلام می توان دریافت که گرچه عدۀکثيري از کوفيان و اهل عراق آن زمان، با امام مجتبی (ع)، خلف صالح امام علی عليه السلام بيعت کردند، اما شرايط خاص و ویژه ای در کوفه حاکم بود.
No image

حلم وبردباری امام حسن مجتبی علیه السلام

امام حسن علیه السلام دو تا صفت داشته که خیلی بروز داشتند. یکی حلم و برد باری و یکی هم حسن خلق بود. انشاالله یک ذره از حلم حضرت به ما عنایت کنند. آقا پای منبر خطیب شامی نشستند خطیب به آقا اهانت می کرد اما آقا این جا مامور به تحمل است.
No image

بررسی ابعاد مختلف شخصیت امام حسن مجتبی علیه السلام

تجسم حلم امیرالمؤمنین تجسم حسن زهرای مرضیه تجسم حیا اباعبدالله و تصویر و تجسم و تمثیل عقل و خرد و اندیشه امام مجتبی علیه السلام است.
No image

مظلومیت امام حسن مجتبی علیه السلام

هر وقت کسی خدا را فراموش کرد خدا برایش یک شیطان را مسلط می کند.شیطان تاریکی و بدی است. یاد خداهم نور و جمع کل خوبی ها است. هر چه قدر که نور باشد تاریکی از بین میرود.
Powered by TayaCMS