دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برپایی جایزه ملی قیصر امین پور

No image
برپایی جایزه ملی قیصر امین پور برپایی جایزه ملی قیصر امین پور / ساخت یادمان و فرهنگسرای قیصر در گتوند
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم چهلمین روز درگذشت قیصر امین پور در گتوند، پیشنهاد برگزاری جایزه ملی ادبی و هنری قیصر را ارائه کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت هنری وزارت ارشاد، محمدحسین ایمانی در مراسم چهلمین روز درگذشت دکتر قیصر امین پور که با حضور جمعی از مسئولان و مردم خوزستان و دیگر شهرهای کشور در گتوند برگزار شد، گفت: از این پس نام گتوند همراه با نام دکتر قیصر امین پور ماندگار خواهد بود.
ایمانی پیشنهاد کرد برای معرفی بهتر این شاعر ارزشمند معاصر جایزه ادبی قیصر در خوزستان برگزار شود.
وی گفت: قیصر امین پور نقش محوری در هسته اولیه شعر انقلاب داشت و موجب شد چراغ شعر انقلاب روشن بماند. دکتر قیصر امین پور اگرچه عمر کوتاهی داشت اما بسیار پربار و تاثیرگذار بود.
در این مراسم همچنین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان و معاون سیاسی اجتماعی استانداری سخنانی را بیان کردند و معاون استانداری از طراحی و ساخت یادمان و فرهنگسرایی در آرامگاه دکتر قیصر امین پور خبر داد.
همچنین با حضور معاون هنری ارشاد، مسئولان استانی و پدر قیصر امین پور، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گتوند افتتاح شد و کلنگ احداث تالاری به نام دکتر قیصر امین پور در گتوند به زمین زده شد.
ایمانی با اشاره به ارتباط بین مردم و هنر و نیز استقبال مخاطبان از برنامه های هنری گفت: امیدواریم هنرمندان همچون گذشته هم در مسیر رشد و توسعه ایران اسلامی جایگاه ویژه ای داشته باشند.
معاون امور هنری وزارت ارشاد با اشاره به اعتبارات فرهنگ و هنر گفت: خوشبختانه در حال حاضر دولت و مجلس سعی در افزایش بودجه بخش فرهنگ و هنر دارند تا زمینه خواسته های هنرمندان فراهم شود و امیدواریم که سهم اعتبارات فرهنگ و هنر حداقل به ده درصد بودجه کشور برسد.
ایمانی خوشخو از تالار نمایش و نگارخانه در حال احداث شهرستان شوش هم بازدید کرد. این تالار و نگارخانه همزمان با دهه فجر افتتاح خواهد شد.
وی همچنین ضمن بازدید از موزه هنرهای معاصر و تالار مهتاب در اهواز که به تازگی ساخته شده است اظهار امیدواری کرد با وجود این فضاها، برنامه ها و نمایشگاه های هنری به صورت مداوم در طول سال در اهواز برگزار شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

بررسی تطبیقی دوران امامت امام حسن مجتبی و امام حسین(عليهم السلام)

در مطالعه تاريخ و شرايط زماني سالهاي بعد از شهادت امير المؤمنين عليه السلام می توان دریافت که گرچه عدۀکثيري از کوفيان و اهل عراق آن زمان، با امام مجتبی (ع)، خلف صالح امام علی عليه السلام بيعت کردند، اما شرايط خاص و ویژه ای در کوفه حاکم بود.
No image

حلم وبردباری امام حسن مجتبی علیه السلام

امام حسن علیه السلام دو تا صفت داشته که خیلی بروز داشتند. یکی حلم و برد باری و یکی هم حسن خلق بود. انشاالله یک ذره از حلم حضرت به ما عنایت کنند. آقا پای منبر خطیب شامی نشستند خطیب به آقا اهانت می کرد اما آقا این جا مامور به تحمل است.
No image

بررسی ابعاد مختلف شخصیت امام حسن مجتبی علیه السلام

تجسم حلم امیرالمؤمنین تجسم حسن زهرای مرضیه تجسم حیا اباعبدالله و تصویر و تجسم و تمثیل عقل و خرد و اندیشه امام مجتبی علیه السلام است.
No image

مظلومیت امام حسن مجتبی علیه السلام

هر وقت کسی خدا را فراموش کرد خدا برایش یک شیطان را مسلط می کند.شیطان تاریکی و بدی است. یاد خداهم نور و جمع کل خوبی ها است. هر چه قدر که نور باشد تاریکی از بین میرود.
Powered by TayaCMS