دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بیمارستانها حق ارجاع همراه بیمار برای تهیه تجهیزات پزشکی را ندارند

مدیر کل پشتیبانی درمان سازمان تامین اجتماعی، گفت: بیمارستانهای تامین اجتماعی حق ارجاع همراه بیمار به خارج از بیمارستان برای تهیه تجهیزات پزشکی و درمانی را ندارند.
بیمارستانها حق ارجاع همراه بیمار برای تهیه تجهیزات پزشکی را ندارند
بیمارستانها حق ارجاع همراه بیمار برای تهیه تجهیزات پزشکی را ندارند

بیمارستانها حق ارجاع همراه بیمار برای تهیه تجهیزات پزشکی را ندارند

مدیر کل پشتیبانی درمان سازمان تامین اجتماعی، گفت: بیمارستانهای تامین اجتماعی حق ارجاع همراه بیمار به خارج از بیمارستان برای تهیه تجهیزات پزشکی و درمانی را ندارند.

دکتر محمد مهدی باباخانی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : بیمارستانهای تامین اجتماعی مکلف هستند تمامی تجیهزات پزشکی و درمانی لازم بیماررا تهیه کنند و حق ندارند همراه بیمار را برای تهیه تجهیزات به خارج از بیمارستان ارجاع دهند.

وی تصریح کرد : ادعا نمی کنیم که در هیچ یک از بیمارستانهای سازمان چنین تخلفی سر نمی زند ، ممکن است از بین 72 بیمارستان سازمان برخی مرتکب چین تخلفاتی شوند که این امر نیز به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

باباخانی همچنین به ارائه تذکر به برخی بیمارستانها در این راستا اشاره کرد.

وی اظهار داشت : بیمارستانها مکلف هستند تمامی تجهیزات و امکانات پزشکی لازم را برای بیمار بستری شده فراهم کنند و حتی اگر فاقد دستگاه خاصی نیز هستند بیمار را با هزینه خود به یکی از مراکز درمانی معرفی کنند.

مدیر کل پشتیبانی درمان سازمان تامین اجتماعی ، از بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی و مراجعه کنندگان به بیمارستانهای سازمان خواست در صورت مواجه شدن با درخواست بیمارستان جهت تهیه تجهیزات و امکانات پزشکی موضوع را جهت پیگیری به سازمان اطلاع دهند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

بررسی تطبیقی دوران امامت امام حسن مجتبی و امام حسین(عليهم السلام)

در مطالعه تاريخ و شرايط زماني سالهاي بعد از شهادت امير المؤمنين عليه السلام می توان دریافت که گرچه عدۀکثيري از کوفيان و اهل عراق آن زمان، با امام مجتبی (ع)، خلف صالح امام علی عليه السلام بيعت کردند، اما شرايط خاص و ویژه ای در کوفه حاکم بود.
No image

حلم وبردباری امام حسن مجتبی علیه السلام

امام حسن علیه السلام دو تا صفت داشته که خیلی بروز داشتند. یکی حلم و برد باری و یکی هم حسن خلق بود. انشاالله یک ذره از حلم حضرت به ما عنایت کنند. آقا پای منبر خطیب شامی نشستند خطیب به آقا اهانت می کرد اما آقا این جا مامور به تحمل است.
No image

بررسی ابعاد مختلف شخصیت امام حسن مجتبی علیه السلام

تجسم حلم امیرالمؤمنین تجسم حسن زهرای مرضیه تجسم حیا اباعبدالله و تصویر و تجسم و تمثیل عقل و خرد و اندیشه امام مجتبی علیه السلام است.
No image

مظلومیت امام حسن مجتبی علیه السلام

هر وقت کسی خدا را فراموش کرد خدا برایش یک شیطان را مسلط می کند.شیطان تاریکی و بدی است. یاد خداهم نور و جمع کل خوبی ها است. هر چه قدر که نور باشد تاریکی از بین میرود.
Powered by TayaCMS