دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تجلیل از طلاب نخبه آذربایجان شرقی

No image
تجلیل از طلاب نخبه آذربایجان شرقی ششمین جشنواره تجلیل از طلاب نخبه آذربایجان شرقی صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، استاندار آذربایجان شرقی در ششمین جشنواره تجلیل از طلاب نخبه این استان در سخنانی بسیج را مظهر دیانت، تقوا، شجاعت و صلابت دانست و گفت: تا زمانی که بسیج و بسیجی در کشور است، هیچ کشوری توان صدمه زدن به ایران اسلامی را ندارد.
وی با بیان اینکه نسل جوان نیازمند شناخت الگوهای موفق و برتر علمی و معنوی است، تاکید کرد: معرفی چنین الگوهای پر تلاش به عنوان عضوی از بدنه بسیج و ایجاد روحیه و تشویق دانشجویان و طلاب نخبه از دیگر اهداف جشنواره ششم است.
خردمند به روند برپایی جشنواره اشاره کرد و گفت: مرحله فراخوان از اردیبهشت ماه آغاز و تا نیمه مرداد ماه ادامه یافت و در این مدت تعداد 144 نفر در جشنواره ثبت نام کردند که 77 نفر به عنوان بسیجیان ممتاز تحصیلی و بقیه با ارسال 218 اثر تحقیقی و پژوهشی، اختراع، ابتکار و تالیفات علمی در بخش مسابقه جشنواره شرکت کردند.
گفتنی است در پایان این مراسم از 60 نفر از طلاب و دانشجویان نخبه، مبتکر و مخترع آذربایجان شرقی تجلیل شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

بررسی تطبیقی دوران امامت امام حسن مجتبی و امام حسین(عليهم السلام)

در مطالعه تاريخ و شرايط زماني سالهاي بعد از شهادت امير المؤمنين عليه السلام می توان دریافت که گرچه عدۀکثيري از کوفيان و اهل عراق آن زمان، با امام مجتبی (ع)، خلف صالح امام علی عليه السلام بيعت کردند، اما شرايط خاص و ویژه ای در کوفه حاکم بود.
No image

حلم وبردباری امام حسن مجتبی علیه السلام

امام حسن علیه السلام دو تا صفت داشته که خیلی بروز داشتند. یکی حلم و برد باری و یکی هم حسن خلق بود. انشاالله یک ذره از حلم حضرت به ما عنایت کنند. آقا پای منبر خطیب شامی نشستند خطیب به آقا اهانت می کرد اما آقا این جا مامور به تحمل است.
No image

بررسی ابعاد مختلف شخصیت امام حسن مجتبی علیه السلام

تجسم حلم امیرالمؤمنین تجسم حسن زهرای مرضیه تجسم حیا اباعبدالله و تصویر و تجسم و تمثیل عقل و خرد و اندیشه امام مجتبی علیه السلام است.
No image

مظلومیت امام حسن مجتبی علیه السلام

هر وقت کسی خدا را فراموش کرد خدا برایش یک شیطان را مسلط می کند.شیطان تاریکی و بدی است. یاد خداهم نور و جمع کل خوبی ها است. هر چه قدر که نور باشد تاریکی از بین میرود.
Powered by TayaCMS