دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حضور هزار میهمان برجسته در کنگره آیت الله ملکی تبریزی

No image
حضور هزار میهمان برجسته در کنگره آیت الله ملکی تبریزی دبیر کنگره بزرگداشت آیت الله ملکی تبریزی گفت: بیش از یک هزار میهمان از شخصیت های برجسته علمی، فرهنگی، فقهی، حوزوی و دانشگاهی در این کنگره حضور خواهند داشت.
به گزارش خبرنگارخبرگزاری رسا در تبریز، دبیر کنگره بزرگداشت آیت الله میرزا جواد ملکی تبریز امروز، چهارم خرداد ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به میهمانان این کنگره اظهار داشت: بیش از یک هزار میهمان از شخصیت های برجسته علمی، فرهنگ، فقهی، حوزوی، دانشگاهی و کشوری در این کنگره حضور خواهند داشت.
احمد احمدی منش افزود: حضور حضرات آیات مهدوی کنی، استادی، صابر همدانی و حجت الاسلام و المسلمین حسینی بوشهری، ائمه جمعه کشور، استانداران 12 استان و مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سراسر کشور به همراه دیگر چهره ها علمی و فرهیخته در این کنگره قطعی شده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه 62 مقاله به دبیرخانه کنگره بزرگداشت آیت الله میرزا جواد ملکی تبریزی ارسال شده است، اظهار داشت: از شهرهای قزوین، تهران، تبریز کرج، زنجان، قزوین ، سبزوار، کرمانشاه، لرستان و مراغه مقالاتی ارسال شده که در طول برگزاری کنگره 9 مقاله قرائت خواهد شد.
وی افزود: راه اندازی سایت کنگره، رونمایی از تمبر یادبود و ارسال به موزه های تمبر سراسر دنیا، نامگذاری یکی از خیابان های جدید و مهم تبریز به نام آن عارف وارسته، رونمایی از تندیس ایشان در قطعه صدیقین وادی رحمت تبریز و شروع تولید فیلم مستند با عنوان «فقیه عارف» را از جمله اقدامات مهم دبیرخانه کنگره در طول برگزاری خواهد بود.
احمدی منش در پایان افزود: در نظر داریم خانه این عالم و فقیه عارف که در محله سرخاب تبریز می باشد، پس از تصویب شورای فرهنگ عمومی استان، از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و شهرداری تبریز خریداری و جزو آثار معنوی تبریز ثبت شود.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

بررسی تطبیقی دوران امامت امام حسن مجتبی و امام حسین(عليهم السلام)

در مطالعه تاريخ و شرايط زماني سالهاي بعد از شهادت امير المؤمنين عليه السلام می توان دریافت که گرچه عدۀکثيري از کوفيان و اهل عراق آن زمان، با امام مجتبی (ع)، خلف صالح امام علی عليه السلام بيعت کردند، اما شرايط خاص و ویژه ای در کوفه حاکم بود.
No image

حلم وبردباری امام حسن مجتبی علیه السلام

امام حسن علیه السلام دو تا صفت داشته که خیلی بروز داشتند. یکی حلم و برد باری و یکی هم حسن خلق بود. انشاالله یک ذره از حلم حضرت به ما عنایت کنند. آقا پای منبر خطیب شامی نشستند خطیب به آقا اهانت می کرد اما آقا این جا مامور به تحمل است.
No image

بررسی ابعاد مختلف شخصیت امام حسن مجتبی علیه السلام

تجسم حلم امیرالمؤمنین تجسم حسن زهرای مرضیه تجسم حیا اباعبدالله و تصویر و تجسم و تمثیل عقل و خرد و اندیشه امام مجتبی علیه السلام است.
No image

مظلومیت امام حسن مجتبی علیه السلام

هر وقت کسی خدا را فراموش کرد خدا برایش یک شیطان را مسلط می کند.شیطان تاریکی و بدی است. یاد خداهم نور و جمع کل خوبی ها است. هر چه قدر که نور باشد تاریکی از بین میرود.
Powered by TayaCMS