دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دفتر ادبیات مقاومت و پایداری در چهارمحال و بختیاری افتتاح شد

No image
دفتر ادبیات مقاومت و پایداری در چهارمحال و بختیاری افتتاح شد نخستین دفتر ادبیات مقاومت و پایداری در چهارمحال و بختیاری افتتاح شد.
دبیر ستاد سی‌امین سالگرد انقلاب اسلامی ‌در حوزه‌ی هنری کشور و مسؤول واحد شفاهی دفاع ‌مقدس در حاشیه‌ی راه‌اندازی این دفتر به خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در چهارمحال و بختیاری گفت: ایستادگی، مقاومت و مظلومیت مردم جنگ‌زده که بدون هیچ‌ اعتراض و ناله‌ای زندگی می‌کردند، باید برای نسل جوان که دوران دفاع مقدس را درک نکرده‌اند، آشکار شود.
حجت‌الاسلام سعید فخرزاده افزود: ظرف وجودی واقعیت بیرونی دوران دفاع بیش‌تر از ظرف تأثیرگذاری آثار یک داستان‌نویس است که اثر خود را ویرایش و آرایش کند. حماسه‌ی بزرگ دفاع مقدس مشابه‌سازی نشده؛ چراکه مطالعه‌ی جنگ عمیق نبوده و زوایای گوناگون دفاع مقدس برای هنرمندان و علاقه‌مندان مکشوف نشده است.
به گفته‌ی او، دفتر ادبیات مقاومت و پایداری در زمینه‌های خاطره‌نویسی و تحقیق دفاع ‌مقدس در سطح ادبی فعالیت می‌کند.
محمدرضا سمیع - مسؤول واحد ادبیات مقاومت و پایداری حوزه‌ی هنری چهارمحال و بختیاری - نیز ضبط و ثبت اسناد انقلاب به صورت شفاهی و ارائه‌ی آن‌ها را به هنرمندان برای تولید آثار هنری و ادبی، از مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی دفتر ادبیات مقاومت و پایداری دانست.
او همچنین گفت: فرهنگ جبهه را برای دستیابی به عدالت، مهرورزی، صیمیت و وحدت ملی باید گسترش داد.
منبع: خبرگزاری ایسنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

بررسی تطبیقی دوران امامت امام حسن مجتبی و امام حسین(عليهم السلام)

در مطالعه تاريخ و شرايط زماني سالهاي بعد از شهادت امير المؤمنين عليه السلام می توان دریافت که گرچه عدۀکثيري از کوفيان و اهل عراق آن زمان، با امام مجتبی (ع)، خلف صالح امام علی عليه السلام بيعت کردند، اما شرايط خاص و ویژه ای در کوفه حاکم بود.
No image

حلم وبردباری امام حسن مجتبی علیه السلام

امام حسن علیه السلام دو تا صفت داشته که خیلی بروز داشتند. یکی حلم و برد باری و یکی هم حسن خلق بود. انشاالله یک ذره از حلم حضرت به ما عنایت کنند. آقا پای منبر خطیب شامی نشستند خطیب به آقا اهانت می کرد اما آقا این جا مامور به تحمل است.
No image

بررسی ابعاد مختلف شخصیت امام حسن مجتبی علیه السلام

تجسم حلم امیرالمؤمنین تجسم حسن زهرای مرضیه تجسم حیا اباعبدالله و تصویر و تجسم و تمثیل عقل و خرد و اندیشه امام مجتبی علیه السلام است.
No image

مظلومیت امام حسن مجتبی علیه السلام

هر وقت کسی خدا را فراموش کرد خدا برایش یک شیطان را مسلط می کند.شیطان تاریکی و بدی است. یاد خداهم نور و جمع کل خوبی ها است. هر چه قدر که نور باشد تاریکی از بین میرود.
Powered by TayaCMS