دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پاسخگویی به پرسش‌ها و شبهه‌های تفسیری در ستاد تفسیر قرآن

No image
پاسخگویی به پرسش‌ها و شبهه‌های تفسیری در ستاد تفسیر قرآن حجت‌الاسلام اکبر دهقان، مسؤول ستاد تفسیر قرآن حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: کارشناسان این مؤسسه روزانه به پنج تا ده پرسش و شبهه تفسیری پاسخ‌ می‌گویند.
وی ادامه داد: این مؤسسه با هدف پاسخگویی به پرسش‌ها و شبهه‌های تفسیری و اجرای مسابقات مختلف قرآنی زیر نظر حجت‌الاسلام محسن قرائتی فعالیت می‌کند.
حجت‌الاسلام دهقان تألیف مطالب تفسیری به صورت جزوه‌ یک‌صد صفحه‌ای به نام نخبة‌التفاسیر در دو جلد برای استفاده امامان جمعه سراسر کشور را از جمله فعالیت‌های این مرکز نام برد و افزود: برگزاری مسابقات تفسیری از ده سال پیش تاکنون در حوزه علمیه قم و حوزه های دیگر از جمله شیراز، اصفهان، ارومیه، تبریز، کرمان و رفسنجان در بین طلاب سه مقطع تحصیلی از دیگر فعالیت‌های مؤسسه مسجد است که با استقبال خوب طلاب همراه بود.
وی ادامه داد: این مؤسسه با تألیف کتاب واژه‌های نور با شمارگان سی هزار نسخه برای استفاده پژوهشگران و علاقه‌مندان به فعالیت‌های قرآنی و تشکیل کلاس‌ها و دوره‌های مهارت‌های تفسیر از جمله نوشتن و روش تفسیر کوشیده است تا گامی اثر گذار در این زمینه بردارد.
مسؤول ستاد تفسیر قرآن حوزه علمیه قم با اشاره به آغاز به کار دوره مهارت‌های تفسیر از دو سال پیش خاطرنشان کرد: این دوره برای سی نفر از طلاب درس خارج در حال برگزاری است.
منبع خبر:
خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

بررسی تطبیقی دوران امامت امام حسن مجتبی و امام حسین(عليهم السلام)

در مطالعه تاريخ و شرايط زماني سالهاي بعد از شهادت امير المؤمنين عليه السلام می توان دریافت که گرچه عدۀکثيري از کوفيان و اهل عراق آن زمان، با امام مجتبی (ع)، خلف صالح امام علی عليه السلام بيعت کردند، اما شرايط خاص و ویژه ای در کوفه حاکم بود.
No image

حلم وبردباری امام حسن مجتبی علیه السلام

امام حسن علیه السلام دو تا صفت داشته که خیلی بروز داشتند. یکی حلم و برد باری و یکی هم حسن خلق بود. انشاالله یک ذره از حلم حضرت به ما عنایت کنند. آقا پای منبر خطیب شامی نشستند خطیب به آقا اهانت می کرد اما آقا این جا مامور به تحمل است.
No image

بررسی ابعاد مختلف شخصیت امام حسن مجتبی علیه السلام

تجسم حلم امیرالمؤمنین تجسم حسن زهرای مرضیه تجسم حیا اباعبدالله و تصویر و تجسم و تمثیل عقل و خرد و اندیشه امام مجتبی علیه السلام است.
No image

مظلومیت امام حسن مجتبی علیه السلام

هر وقت کسی خدا را فراموش کرد خدا برایش یک شیطان را مسلط می کند.شیطان تاریکی و بدی است. یاد خداهم نور و جمع کل خوبی ها است. هر چه قدر که نور باشد تاریکی از بین میرود.
Powered by TayaCMS