دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نامه جامعه مدرسین درباره اظهارات اعلمی

No image
نامه جامعه مدرسین درباره اظهارات اعلمی دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با انتشار نامه‌ای تصریح کرد:مطالب موهن یک نماینده مجلس زیرپا گذاشتن خطوط قرمز عقیدتی و ارزشی به جهت اهداف بسیار نازل سیاسی است.
به گزارش«جهان» و به نقل از فارس در نامه محمودرضا جمشیدی مسئول دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم آمده است:‌
پیرامون مطالب موهنی که اخیراً توسط یک نماینده مجلس مطرح شده است بایستی باطلاع رسانید که بیان این مطالب و زیرپا گذاشتن خطوط قرمز عقیدتی وارزشی به جهت اهداف بسیار نازل سیاسی بوده و کاملاً از سوی متدینین و معتقدین مذوم و محکوم می‌باشد.
این سخنان بی‌پایه و اساس به ساحت ادین و ائمه معصومین (ع) مع‌الاسف مسبوق به سابقه است که انتقاد به خداوند تبارک و تعالی و... اندکی از عقبه‌های این سخنان امروزی است. چه آنکه تشابه‌سازی میان معصومین (ع) و غیر معصوم نیز فاقد وجاهت علمی و تحقیقی است.
منبع خبر:
jahannews.com

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

علائم ظهور

متن سخنرانی علائم ظهور در موضوع ویژگی های انتظار و عصر ظهور در این بخش قرار دارد.
No image

تجلی ولایت الهی در عصر ظهور

در این متن به تجلی ولایت الهی در عصر ظهور با موضوع ویژگی های انتظار و عصر ظهور پرداخته شده است.
No image

بررسی ولادت امام زمان(عج)

در این بخش متن سخنرانی با عنوان بررسی ولادت امام زمان(عج) در موضوع ویژگی های انتظار و عصر ظهور آورده شده است.
No image

اعتقاد به امام زمان از نگاه شیعه و سنی

متن سخنرانی اعتقاد به امام زمان از نگاه شیعه و سنی در موضوع ویژگی های انتظار و عصر ظهور در این بخش قرار دارد.
No image

اصول فرهنگ انتظار

متن سخنرانی اصول فرهنگ انتظار در موضوع ویژگی های انتظار و عصر ظهور در این بخش قرار دارد.
Powered by TayaCMS