دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

توسعه مسجد بزرگ مسکو؛ هدیه مسلمانان در عید قربان

No image
توسعه مسجد بزرگ مسکو؛ هدیه مسلمانان در عید قربان توسعه مسجد بزرگ مسکو از هفته آینده آغاز می شود تا به منظور خدمت رسانی به مسلمانان و به مناسبت عید قربان به مسلمانان روسیه اهدا شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نسیج، یوری لوجکف استاندار مسکو در این مورد گفت: توسعه نمازخانه، ساخت هتل در جوار مسجد و تأسیسات دیگر به منظور گسترش مسجد اصلی و بزرگ مسکو با هدف خدمت رسانی به مسلمانان از هفته آینده آغاز می شود.
وی با اشاره به اینکه این مجموعه های خاص برای مسلمانان است، اظهار داشت: این مجموعه ها به مناسبت عید قربان به اقلیت مسلمان این کشور هدیه داده می شود.
استاندار مسکو هدف از این طرحها را حمایت از مسلمانان، انسجام و وحدت در جامعه روسیه عنوان کرد.
شیخ راوی عین الدین رئیس شورای مفتیان روسیه نیز تصریح کرد: این فرصتی غنیمت برای مسلمانان به شمار می رود که مسجد جامع مسکو توسعه می یابد. از سوی دیگر مشارکت 26 هزار زائر برای به جا آوردن مناسک حج امسال در تاریخ روسیه بی سابقه است که بیشترین رقم 6 هزار نفر بوده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

گرايش‌هاي آتئيستي، عبارتي است كه اخيراً از ساحت انديشه به ادبيات اجتماعي وارد شده‌اند.
ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

شب از نیمه گذشته بود که نفس نایب‌السلطنه به شماره افتاد.
مرگ دومین شاه قاجار

مرگ دومین شاه قاجار

اول آبان ماه ۱۲۱۳ فتحعلی‌شاه قاجار، پس از ۳۶ سال و ۸ ماه حکومت، در جریان سفر به اصفهان درگذشت.
مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

آیت‌ا... سیدمصطفی خمینی، در نخستین روز آبان ماه سال 1356، در حالی که تنها 46 سال از عمر بابرکتش می‌گذشت و همراه با پدر بزرگوارش، ایام تبعید در نجف را می گذراند، به شهادت رسید.
کدام شکست های مأمون، زمینه ساز به شهادت رساندن امام رضا(ع) شد؟

کدام شکست های مأمون، زمینه ساز به شهادت رساندن امام رضا(ع) شد؟

نقشه‌ای که مأمون با همکاری استاد و راهنمایش، «فضل بن سهل» طراحی کرده‌ بود، به ظاهر هیچ عیب و نقصی نداشت؛ با پذیرش ولایتعهدی توسط امام رضا(ع)، مأمون و وزیرش می‌توانستند هر اقدام و دستور حکومتی را به آن حضرت منتسب کنند.
Powered by TayaCMS