دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

هیئتهای مذهبی باید داعیه دار اسلام ناب باشند

No image
هیئتهای مذهبی باید داعیه دار اسلام ناب باشند رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: هیئتهای مذهبی در کشور باید داعیه دار اسلام ناب باشند.
به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام سید مهدی خاموشی صبح پنج شنبه در همایش مداحان سراسر کشور گفت : هیئتهای ما باید محک و معیار داشته باشند و این امر مستلزم فعالیت، تلاش و برنامه ریزی است.
وی افزود : برنامه ریزیهای هیئتها باید به گونه ای باشد که به نماز اول وقت به صورت جماعت، قرائت قرآن، بیان اخلاق و احکام و معارف اهمیت داده و آن را سرلوحه کار خود قرار دهند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه هیئتهای مذهبی باید داعیه دار اسلام ناب باشند، تصریح کرد : هیئتها باید با بدعتها و خرافات مبارزه کرده و با عقلانیت اسلام ناب را گسترش دهند.
وی با اشاره به اهمیت دادن به نماز اول وقت گفت : تمامی هیئتها در ایام عزاداری باید همه کارها را تعطیل کرده و به اقامه نماز اول وقت بپردازند.
حجت الاسلام خاموشی افزود : هیئتها باید انگیزه قرائت قرآن را در جوانان زنده کرده و پیوند مردم با مساجد و شعائر اسلامی را تقویت کنند.
وی خطاب به واعظان و سخنرانان گفت : مداحان و سخنرانان نیز باید توجه داشته باشند معارف اخلاقی، احکام و تاریخ اسلام را بیان کنند و از بیان احادیث فاقد اعتبار اجتناب ورزند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فتنه و مصادیق آن ʄ) (پرسش و پاسخ)

فتنه و مصادیق آن (4) (پرسش و پاسخ)

بر اساس آموزه‌های وحیانی چه افراد و جریان‌هایی از مصادیق فتنه و فتنه‌گران به حساب می‌آیند؟
نشانه‌های جاهل (پرسش و پاسخ)

نشانه‌های جاهل (پرسش و پاسخ)

بر اساس آموزه‌های وحیانی، یک انسان جاهل چه ویژگی‌ها و نشانه‌هایی دارد؟
فتنه و مصادیق آن (۱) (پرسش و پاسخ)

فتنه و مصادیق آن (۱) (پرسش و پاسخ)

بر اساس آموزه‌های وحیانی مفهوم فتنه را توضیح داده و مصادیق آن را نیز بیان کنید؟
فتنه و مصادیق آن ʂ) (پرسش و پاسخ)

فتنه و مصادیق آن (2) (پرسش و پاسخ)

بر اساس آموزه‌های وحیانی چه افراد و جریان‌هایی از مصادیق فتنه و فتنه‌گران به حساب می‌آیند؟
فتنه و مصادیق آن ʃ) (پرسش و پاسخ)

فتنه و مصادیق آن (3) (پرسش و پاسخ)

بر اساس آموزه‌های وحیانی چه افراد و جریان‌هایی از مصادیق فتنه و فتنه‌گران به حساب می‌آیند؟
Powered by TayaCMS