دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تغییر ساعت رسمی کشور

No image
تغییر ساعت رسمی کشور شورای نگهبان برای اعلام نظر در خصوص تغییر ساعت رسمی کشور مهلت خواست
سخنگوی شورای نگهبان قانون اساسی گفت که این شورا برای اعلام نظر در خصوص طرح تغییر ساعت رسمی کشور که اواخر ماه گذشته به تصویب نمایندگان ملت رسیده بود از نهاد قانونگذاری درخواست استمهال کرد.
دکتر عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان که با خبرنگار مهر گفتگو می کرد، متذکر شد: اعضای شورای نگهبان بر این باور هستند که مصوبه مجلس شورای اسلامی در خصوص تغییر ساعت رسمی کشور نیازمند بررسی و کارشناسی بیشتر است و بر این اساس برای اعلام نظر در این زمینه، از نهاد قانونگذاری مهلت خواستند.
لازم به یادآوری است؛ طرح فوریتی تغییر ساعت رسمی کشور که یک بار به دلیل دخالت قوه مقننه در امور اجرایی از سوی شورای نگهبان قانون اساسی رد شده بود، بعد از اصلاحاتی در نشست علنی 31 مرداد سال جاری مجلس شورای اسلامی و با 121 رای موافق، 54 رای مخالف و 7 رای ممتنع تصویب شد.
بر اساس این طرح که دولت با آن مخالفت کرده است، از این پس هر ساله ساعت رسمی کشور در ساعت 24 نخستین روز فروردین ماه یک ساعت به جلو کشیده شده و در ساعت 24 روز 30 شهریور ماه، به حال سابق برگردانده می شود

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

آدابی از عبودیت

آدابی از عبودیت

از آداب عبودیت این است که جز قدرت حق، قدرتی را نپذیرند و جز ثنای حق و آنکه از اولیاء حق است، ثنای کسی را نگویند.
فهم و دریافت زبان قرآن

فهم و دریافت زبان قرآن

من امیدوارم که ما این حجاب جحود را از قلب‌هایمان برداریم و از خدای تبارک و تعالی بخواهیم که ما را آشنا کند به لسان قزآن.
علت بعثت انبیاء

علت بعثت انبیاء

اگر برای هر علمی موضوعی است... علم همه انبیاء هم موضوعش انسان است ...
ترک علاقه به دنیا

ترک علاقه به دنیا

علائق را باید کم بکنید، علاقه‌ها باید کم بشود، طبیعتاً ماها از اینجا می‌رویم، علی ایّ حال چه علاقه قلبی به چیزی داشته باشیم یا نداشته باشیم فرقی به حال ما نمی‌کند.
دعا روح عبودیت

دعا روح عبودیت

اینهایی که از کتب ادعیه انتقاد می‌کنند برای این است که نمی‌دانند، جاهل‌انند، بیچاره‌اند که این کتب ادعیه چطور انسان را می‌سازد، این دعاهایی که از ائمه ما وارد شده است مثل کمیل، مناجات شعبانیه، دعای حضرت سیدالشهداء(ع) و دعای«سمات» اینها چه جور انسان را درست می‌کنند...
Powered by TayaCMS