دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حداد عادل سالروز شهادت فلاحی، فکوری، کلاهدوز ، جهان آرا و نامجو را گرامی داشت

No image
حداد عادل سالروز شهادت فلاحی، فکوری، کلاهدوز ، جهان آرا و نامجو را گرامی داشت رئیس مجلس شورای اسلامی در آغاز جلسه علنی امروز، سالروز شهادت شهیدان والامقام فلاحی، فکوری، کلاهدوز، جهان آرا و نامجو را گرامی‌ داشت.
غلامعلی حداد عادل رئیس مجلس شورای اسلامی در آغاز جلسه علنی امروز سالروز شهادت شهیدان فلاحی، فکوری، نامجو، کلاهدوز و جهان آرا را گرامی داشت و به روان پاک این شهیدان و تمامی شهدای دفاع مقدس و انقلاب اسلامی درود فرستاد و به خانواده های آنان ادای احترام کرد.
وی همچنین با گرامیداشت روز بزرگداشت مولوی، اظهار داشت: این شاعر بزرگ و عارف ارجمند، گوهر تابناک فرهنگ ایران اسلامی است و امسال به مناسبت هشتصدمین سال تولد وی ، در سراسر جهان و در کشورمان مراسمی به همین مناسبت برپاست که می تواند باعث معرفی بیشتر این متفکر بزرگ اسلامی و این شاعر ارجمند به نسل جوان شود .
حداد عادل در ادامه سخنان خود، روز ناشنوایان را گرامیداشت و اعلام کرد که مجلس برای تصویب قوانینی که بتواند مشکلات معلولان و ناشنوایان را برطرف کند آمادگی دارد.
رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین روز جهانی دریانوردی را تبریک گفت.
وی در بخش دیگری از سخنانش سالروز شهادت شهید هاشمی نژاد را که به دست منافقین به شهادت رسید را گرامی داشت.
حدادعادل همچنین درگذشت محمد هنردوست قائم مقام صدا و سیما که روز گذشته در اثر سکته قلبی به رحمت ایزدی پیوست را به ریاست سازمان صدا و سیما و تمامی همکاران وی تسلیت گفت و اظهار داشت : برای وی که عمر خود را در خدمت اسلام و انقلاب گذراند، آرزوی مغفرت و علو درجات می کنیم.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

آدابی از عبودیت

آدابی از عبودیت

از آداب عبودیت این است که جز قدرت حق، قدرتی را نپذیرند و جز ثنای حق و آنکه از اولیاء حق است، ثنای کسی را نگویند.
فهم و دریافت زبان قرآن

فهم و دریافت زبان قرآن

من امیدوارم که ما این حجاب جحود را از قلب‌هایمان برداریم و از خدای تبارک و تعالی بخواهیم که ما را آشنا کند به لسان قزآن.
علت بعثت انبیاء

علت بعثت انبیاء

اگر برای هر علمی موضوعی است... علم همه انبیاء هم موضوعش انسان است ...
ترک علاقه به دنیا

ترک علاقه به دنیا

علائق را باید کم بکنید، علاقه‌ها باید کم بشود، طبیعتاً ماها از اینجا می‌رویم، علی ایّ حال چه علاقه قلبی به چیزی داشته باشیم یا نداشته باشیم فرقی به حال ما نمی‌کند.
دعا روح عبودیت

دعا روح عبودیت

اینهایی که از کتب ادعیه انتقاد می‌کنند برای این است که نمی‌دانند، جاهل‌انند، بیچاره‌اند که این کتب ادعیه چطور انسان را می‌سازد، این دعاهایی که از ائمه ما وارد شده است مثل کمیل، مناجات شعبانیه، دعای حضرت سیدالشهداء(ع) و دعای«سمات» اینها چه جور انسان را درست می‌کنند...
Powered by TayaCMS