دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حمایت وزیر خارجه یونان از حق زنان محجبه

No image
حمایت وزیر خارجه یونان از حق زنان محجبه وزیر امور خارجه یونان از حق زنان مسلمان برای پوشاندن سر خود بر اساس آموزه‌های دینی دفاع و ادعا این را که حجاب تهدیدی علیه سکولاریسم است تکذیب کرد.
دورا باکویانی وزیر امور خارجه یونان در همایش بین‌المللی زنان در آنکارا گفت: حقوق بشر و ماهیت سکولار یک کشور به‌واسطه روسری مورد تهدید قرار نمی‌گیرد و به همین نحو با ممنوعیت آن امنیت آن حفظ نمی‌شود. حقوق و جوامع آزاد به‌واسطه اراده سیاسی، چارچوبهای حقوقی، سیاستهای آموزشی و دسترسی به اطلاعات و تکنولوژیهای جدید برای پیشرفت، اشتغال، سرمایه‌گذاری و سهم مساوی اجتماعی و سیاسی حفظ می‌شوند.
باکویانی رسانه‌های غربی را برای تبلیغات منفی درباره جایگاه زنان در اسلام محکوم کرد و گفت: باور شایعی درباره تفاسیر نادرست از قرآن در رسانه ها تبلیغ می‌شوند که اسلام مردان را برتر از زنان می‌دانند. این در حالی است که اگرآنها مطالعه عهد قدیم و جدید را با همان رویکرد صورت داده و بافت تاریخی را در نظر نگیرند نتیجه مشابهی می‌توانند به دست آورند.
این مقام ارشد یونان مصرانه اظهار داشت که در اسلام تساوی زن و مرد مورد تأکید قرار گرفته و زنان موفق بسیاری در کشورهای اسلامی فعالیت می‌کنند. همایش بین‌المللی زنان مسلمان روز 8 مارس به عنوان روز جهانی زنان در آنکارای ترکیه برگزار شد.
منبع:مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

آدابی از عبودیت

آدابی از عبودیت

از آداب عبودیت این است که جز قدرت حق، قدرتی را نپذیرند و جز ثنای حق و آنکه از اولیاء حق است، ثنای کسی را نگویند.
فهم و دریافت زبان قرآن

فهم و دریافت زبان قرآن

من امیدوارم که ما این حجاب جحود را از قلب‌هایمان برداریم و از خدای تبارک و تعالی بخواهیم که ما را آشنا کند به لسان قزآن.
علت بعثت انبیاء

علت بعثت انبیاء

اگر برای هر علمی موضوعی است... علم همه انبیاء هم موضوعش انسان است ...
ترک علاقه به دنیا

ترک علاقه به دنیا

علائق را باید کم بکنید، علاقه‌ها باید کم بشود، طبیعتاً ماها از اینجا می‌رویم، علی ایّ حال چه علاقه قلبی به چیزی داشته باشیم یا نداشته باشیم فرقی به حال ما نمی‌کند.
دعا روح عبودیت

دعا روح عبودیت

اینهایی که از کتب ادعیه انتقاد می‌کنند برای این است که نمی‌دانند، جاهل‌انند، بیچاره‌اند که این کتب ادعیه چطور انسان را می‌سازد، این دعاهایی که از ائمه ما وارد شده است مثل کمیل، مناجات شعبانیه، دعای حضرت سیدالشهداء(ع) و دعای«سمات» اینها چه جور انسان را درست می‌کنند...
Powered by TayaCMS