دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

شيوه حل اختلاف

No image
شيوه حل اختلاف

 بانویي به حضور رسول خدا (صلي اللّه عليه و آله) آمد، و از شوهرش ‍ شكايت نمود، پيامبر (صلي اللّه عليه و آله) فرمود: شوهرت را نمي شناسم، سپس فرمود: راستي همان كه در چشمش سفيدي هست ؟!

بانو در عين آنكه از شوهرش شكايت كرده بود، ولي حاضر نبود كه به شوهرش نسبت نقص بدهند، لذا فوري عرض كرد: نه شوهرم چشمهاي سالمی دارد، و سفيدي در چشمش نيست.

 پيامبر (صلي اللّه عليه و آله ) فرمود: آيا دور سياهي چشم را سفيدي قرار نگرفته؟ او عرض كرد: آري چشم همه مردم چنين است. پيامبر (صلي اللّه عليه و آله) فرمود: منظور من همين است. پيامبر (صلي اللّه عليه و آله ) از اين طريق ، زن عصباني را خوشحال كرد، و سپس مطالبي به او فرمود تا به آغوش گرم خانواده برگردد و با شوهر خود سازگار باشد.

 پيامبر (صلي اللّه عليه و آله ) گاهي شوخي مي‌كرد، ولي شوخي آن حضرت مطابق حق بود و در عين آنكه درس صداقت را مي آموخت، دلها را نرم مي كرد و راهگشاي مشكلات مردم مي شد.

 

* داستان دوستان / محمد محمدی اشتهاردی

مقاله

جمع آوری و تدوین رسول غفارپور

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.

پر بازدیدترین ها

رافضی

رافضی

No image

ایثار اهلبیت

No image

معاویة بن یزید

No image

اسپند میرزا

No image

غریب بغداد

Powered by TayaCMS