دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آداب تعامل و معاشرت

No image
آداب تعامل و معاشرت

کلمات کلیدی:

نویسنده:

انس نقل مي کند: وقتي که با پيامبر گرامي اسلام در گوشي حرف مي زدند تا آخر گوش مي داد، هنگامي که با کسي دست مي داد دست خود را نمي کشيد تا طرف مقابل بکشد، هنگام نشستن و رفتن براي افراد قيام مي کرد، در سلام و مصافحه سبقت مي گرفت، و هرگز ديده نشده که دو پايش را بين اصحاب خود دراز کند. تازه واردين را احترام مي کرد و چه بسا لباس خود را براي وي پهن مي کرد و براي او پشتي و بالش مي گذاشت و اگر آن شخص خودداري مي کرد سوگندش مي داد که بر آن بنشيند و براي احترامشان کنيه اصحاب خود را مي گفت و به بهترين نام ها آنها را صدا مي زد و هرگز گفتار کسي را قطع نمی‌کرد.(1)

مقاله

جمع آوری و تدوین رسول غفارپور

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کاظمین دلربای عاشقان

کاظمین دلربای عاشقان

مومن به سه خصلت محتاج است : کسب موفقیت از سوی خدا ،‌ نصیحت کننده‌ای در خود ،‌و قبول نصیحت از دیگران
همراه با کبوتران حرم

همراه با کبوتران حرم

رضا، صابر، زکی، ولی، فاضل، وفی، صدیق، رضی، سراج الله، نورالهدی، قرة عین المؤمنین، مکیدة الملحدین، کفوالملک، کافی الخلق، رب السریر، و رئاب التدبیر
زندگینامه امام رضا (ع)

زندگینامه امام رضا (ع)

از میان لقب‌هاى فوق، «رضا» شهرت بیشترى دارد. علت این که آن حضرت را «رضا» نامیده‌اند، این است که پسندیده خدا در آسمان و مورد خشنودى رسول خدا(ص) و ائمه اطهار (ع) در زمین بوده و دوستان و دشمنان به اتفاق از وى خشنود و راضى بودند.
ماجرای درخت بادام

ماجرای درخت بادام

در آن هنگامى که امام رضا علیه السلام در مسیر راه خراسان وارد شهر نیشابور گردید، به منزل ما تشریف فرما شد.
زیارت حرم امام رضا (علیه السلام)

زیارت حرم امام رضا (علیه السلام)

پاره تن من در خراسان دفن خواهد شد، هیچ گرفتار و گنه‌کارى او را زیارت نکند جز این که خداوند گرفتارى او را برطرف سازد و گناهانش را ببخشاید.
Powered by TayaCMS