دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اولین سند استاندارد سازی پژوهش حوزه علمیه قم تدوین می شود

No image
اولین سند استاندارد سازی پژوهش حوزه علمیه قم تدوین می شود مدیر کل مطالعات پژوهشی مرکز مدیریت حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: در سال گذشته پیش نویس سند "تعریف پژوهش" در این مرکز تهیه شد و هم اکنون مطالعات بر 12 "مصداق پژوهش" در حال تدوین است. در این مصادیق تعریف هر کدام از مصادیق پژوهشی مشخص شده است.
حجت الاسلام محمد ساجدی افزود: این دو سند به عنوان جزیی از برنامه تدوین "استاندارد سازی نظام پژوهش" در حوزه های علمیه بوده و در نظر است در نیمه اول سال جاری، به‌صورت آزمایشی جهت بررسی کارشناسان و علاقمندان به موضوع پژوهش منتشر شود.
منبع خبر:
خبرگزاری مهر

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کاظمین دلربای عاشقان

کاظمین دلربای عاشقان

مومن به سه خصلت محتاج است : کسب موفقیت از سوی خدا ،‌ نصیحت کننده‌ای در خود ،‌و قبول نصیحت از دیگران
همراه با کبوتران حرم

همراه با کبوتران حرم

رضا، صابر، زکی، ولی، فاضل، وفی، صدیق، رضی، سراج الله، نورالهدی، قرة عین المؤمنین، مکیدة الملحدین، کفوالملک، کافی الخلق، رب السریر، و رئاب التدبیر
زندگینامه امام رضا (ع)

زندگینامه امام رضا (ع)

از میان لقب‌هاى فوق، «رضا» شهرت بیشترى دارد. علت این که آن حضرت را «رضا» نامیده‌اند، این است که پسندیده خدا در آسمان و مورد خشنودى رسول خدا(ص) و ائمه اطهار (ع) در زمین بوده و دوستان و دشمنان به اتفاق از وى خشنود و راضى بودند.
ماجرای درخت بادام

ماجرای درخت بادام

در آن هنگامى که امام رضا علیه السلام در مسیر راه خراسان وارد شهر نیشابور گردید، به منزل ما تشریف فرما شد.
زیارت حرم امام رضا (علیه السلام)

زیارت حرم امام رضا (علیه السلام)

پاره تن من در خراسان دفن خواهد شد، هیچ گرفتار و گنه‌کارى او را زیارت نکند جز این که خداوند گرفتارى او را برطرف سازد و گناهانش را ببخشاید.
Powered by TayaCMS